Филми

Хората, на които държиш

Овдовелият баща и търсен от властите банков обирджия Джим Грант успешно се крие от ФБР в продължение на 30 години. Издирван за дързък банков обир и убийство, Грант успешно прикрива истинската си самоличност като се представя за адвокат от град Албъни. След като става ясно, че младият и напорист репортер Бен Шепърд е на път да го разобличи, Грант прави всичко възможно, за да открие бившата си любовница Мими преди от ФБР да са го хванали. Мими е единственият човек, който може да изчисти неговото име и ако не успее да се добере до нея, той ще изгуби както свободата си, така и 11-годишната си дъщеря Изабел.

2:20:00

20.07.2024 / 18:05 драма, трилър, 2012, режисьор: Робърт Редфорд, в ролите: Шая Лабьоф, Джули Кристи, Сам Елиът и др.nДесетилетия след злополучен обир, бивш член на Синоптиците се предава на властите. Докато отразява събитието, репортерът Бен Шепърд открива, че наскоро овдовелият адвокат Джим Грант също е бил член на тази група. Грант се изплъзва на агентите на ФБР, които го следят, и се впуска в бягство с надеждата да открие бившата си любовница Мими, която е все още действащ член на организацията и се бори за тяхната кауза.

2:20:00

06.07.2024 / 18:05 драма, трилър, 2012, режисьор: Робърт Редфорд, в ролите: Шая Лабьоф, Джули Кристи, Сам Елиът и др.nДесетилетия след злополучен обир, бивш член на Синоптиците се предава на властите. Докато отразява събитието, репортерът Бен Шепърд открива, че наскоро овдовелият адвокат Джим Грант също е бил член на тази група. Грант се изплъзва на агентите на ФБР, които го следят, и се впуска в бягство с надеждата да открие бившата си любовница Мими, която е все още действащ член на организацията и се бори за тяхната кауза.

2:20:00

30.06.2024 / 16:15 драма, трилър, 2012, режисьор: Робърт Редфорд, в ролите: Шая Лабьоф, Джули Кристи, Сам Елиът и др.nДесетилетия след злополучен обир, бивш член на Синоптиците се предава на властите. Докато отразява събитието, репортерът Бен Шепърд открива, че наскоро овдовелият адвокат Джим Грант също е бил член на тази група. Грант се изплъзва на агентите на ФБР, които го следят, и се впуска в бягство с надеждата да открие бившата си любовница Мими, която е все още действащ член на организацията и се бори за тяхната кауза.