Музика

Зад кулисите

"Зад кулисите" – музикално предаване на ФЕН ТВ за най-новите проекти на звездите, ексклузивни мейкинги и задкулисни кадри, записи на нови песни.

2:15:00

21.07.2024 / 14:25 романтична драма, 2014, режисьор: Джина Принс-Байтууд, в ролите: Гугу Мбата-Роу, Джордан Белфи, Амел Амин, Дани Глоувър, Мини Драйвър, Нейт Паркър;nМладата певица и суперзвезда Нони бързо опознава тъмната страна на славата и не след дълго се оказва на ръба на нервна криза. Съдбата я среща с млад полицай на име Каз, който ? вдъхва смелост да потърси собствения си глас и да намери своя път в музиката и в живота.

2:15:00

02.07.2024 / 10:50 романтична драма, 2014, режисьор: Джина Принс-Байтууд, в ролите: Гугу Мбата-Роу, Джордан Белфи, Амел Амин, Дани Глоувър, Мини Драйвър, Нейт Паркър;nМладата певица и суперзвезда Нони бързо опознава тъмната страна на славата и не след дълго се оказва на ръба на нервна криза. Съдбата я среща с млад полицай на име Каз, който ? вдъхва смелост да потърси собствения си глас и да намери своя път в музиката и в живота.