Филми

Сам вкъщи

За една нощ осемгодишният Кевин Макалистър (Маколи Кълкин) става господар на къщата. В суматохата около заминаване на коледна почивка, семейството на Кевин случайно го забравя в къщата. Но вместо празнична декорация, малчуганът ще трябва да постави безброй капани-изненади за двама смотани крадци, които се опитват да проникнат в дома му.

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Сам вкъщи 5: Коледен обир

10-годишният Фин решава, че новият му дом е обитаван от призрака на предишния собственик. Ето защо детето се заема с инсталацията на сложен набор от капани, с помощта на които да опази къщата и сестра си от свръхествения гост. Скоро обаче Фин разбира, че опасността е съвсем реална – трима непохватни крадци се опитват да проникнат в дома му и само той е способен го защити.

Сам вкъщи 3

В третата на част на хитовата коледна поредица група международни шпиони крие свръхсекретен компютърен чип в кола играчка, която попада в ръцете на осемгодишния Алекс, който е сам вкъщи. Детето забелязва как шпионите нахлуват в съседните домове в търсене на устройството, но вместо да се изплаши, той е готов да ги посрещне подобаващо.

Сам вкъщи 2

Кевин Маккалистър отново остава сам, но този път не вкъщи, а в лъскав хотел в Ню Йорк с достатъчно пари и купища идеи как да ги използва. Той обаче няма да е сам за дълго, старите му познайници бандитите Хари и Марв също се отправят към Голямата ябълка, замисляйки огромен празничен обир.

Сам вкъщи 4

Никак не е лесно да прекараш Коледа с баща си (Джейсън Бег) в имението на неговата нова приятелка Натали (Джоана Гоинг), дори то да е претъпкано с всевъзможни техно-джунджурии, за каквито мечтае всяко дете! Но тази Коледа Кевин (Майкъл Уийнбърг) отново е поставен натясно, както и Марв (Френч Стюарт), и неговият помощник (Миси Пайл), които не са намислили нищо добро! С още по-смешни и сложни приспособления за предотвратяване на престъпления, Кевин може би ще успее завинаги да попари бандитите... и да събере родителите си!