Филми

Мечтатели

Романтична история за красива девойка /Кейт Денингс/, която напуска големия град и се мести в провинцията, където се забърква в любовен триъгълник със свой учител и свой съученик. Дебют за канадския режисьор Майкъл Голдбах, който кани за поддържащите роли холивудските звезди Анди Макдауъл /"Секс, лъжи и видео", "Мултиплициране"/ и Джош Лукас /"Красив ум", "Хълк"/, както и малките Наташа Калис и Куин Лорд, за които това също е първа изява пред камерата.

предстои 1:55:00

27.05.2024 / 13:05 романтична драма, 2010, режисьор: Майк Голдбак, в ролите: Кат Денингс, Рийс Томпсън, Анди Макдауъл, Рейчъл Бланчард, Джош Лукас и др. След като се мести от големия град в провинцията, красивата и остроумна тийнейджърка Карълайн Уекслър бързо открива, че не може да се впише сред връстниците си. Напук на тях и малко на шега тя решава да се въплъти в ролята на фатална жена и да прелъсти младия си преподавател г-н Андерсън. Неусетно обаче Карълайн се озовава в центъра на любовен триъгълник между него и съученикът й Търстън, а през това време в градчето броди сериен убиец.

1:55:00

26.04.2024 / 12:30 романтична драма, 2010, режисьор: Майк Голдбак, в ролите: Кат Денингс, Рийс Томпсън, Анди Макдауъл, Рейчъл Бланчард, Джош Лукас и др. След като се мести от големия град в провинцията, красивата и остроумна тийнейджърка Карълайн Уекслър бързо открива, че не може да се впише сред връстниците си. Напук на тях и малко на шега тя решава да се въплъти в ролята на фатална жена и да прелъсти младия си преподавател г-н Андерсън. Неусетно обаче Карълайн се озовава в центъра на любовен триъгълник между него и съученикът й Търстън, а през това време в градчето броди сериен убиец.