Филми

Наближаващи врагове

Заснетият в България филм разказва за бившия морски тюлен и настоящ горски рейнджър Хенри, който е принуден от могъщ нарко-картел да помага за откриването на голяма пратка наркотици намираща се на границата между Съединените щати и Канада. Докато издирва товара в огромен горист район Хенри попада на мъж, който не крие своята неприязън към него и който тайно планира да му отмъсти. Въпреки напрежението между двамата мъже, те са принудени да обединят сили за да могат да се измъкнат живи от гората и да сложат край на престъпния нарко-картел.

предстои 1:25:00

23.07.2024 / 23:35 Канада, САЩ, 2013, След като голяма пратка наркотици изчезва на границата между САЩ и Канада, горският рейнджър и бивш военноморски тюлен Хенри Жан-Клод Ван Дам влиза в режим на оцеляване, когато бойци на наркокартела го принуждават да им помогне в откриването на изчезналата дрога. Хванат в капан сред природата и без комуникация с външния свят, Хенри се озовава лице в лице с Клей, човек с лична вендета срещу Хенри, който се е върнал да си отмъсти. Сега двамата смъртни врагове трябва да направят избор - да оставят настрана миналото си и да работят заедно, или да умрат поотделно от ръцете на безмилостната банда наркотрафиканти, която няма да спре пред нищо, за да си върне липсващата пратка.

1:25:00

19.07.2024 / 22:00 Канада, САЩ, 2013, След като голяма пратка наркотици изчезва на границата между САЩ и Канада, горският рейнджър и бивш военноморски тюлен Хенри Жан-Клод Ван Дам влиза в режим на оцеляване, когато бойци на наркокартела го принуждават да им помогне в откриването на изчезналата дрога. Хванат в капан сред природата и без комуникация с външния свят, Хенри се озовава лице в лице с Клей, човек с лична вендета срещу Хенри, който се е върнал да си отмъсти. Сега двамата смъртни врагове трябва да направят избор - да оставят настрана миналото си и да работят заедно, или да умрат поотделно от ръцете на безмилостната банда наркотрафиканти, която няма да спре пред нищо, за да си върне липсващата пратка.

1:25:00

11.07.2024 / 23:25 Канада, САЩ, 2013, След като голяма пратка наркотици изчезва на границата между САЩ и Канада, горският рейнджър и бивш военноморски тюлен Хенри Жан-Клод Ван Дам влиза в режим на оцеляване, когато бойци на наркокартела го принуждават да им помогне в откриването на изчезналата дрога. Хванат в капан сред природата и без комуникация с външния свят, Хенри се озовава лице в лице с Клей, човек с лична вендета срещу Хенри, който се е върнал да си отмъсти. Сега двамата смъртни врагове трябва да направят избор - да оставят настрана миналото си и да работят заедно, или да умрат поотделно от ръцете на безмилостната банда наркотрафиканти, която няма да спре пред нищо, за да си върне липсващата пратка.

1:25:00

06.07.2024 / 22:00 Канада, САЩ, 2013, След като голяма пратка наркотици изчезва на границата между САЩ и Канада, горският рейнджър и бивш военноморски тюлен Хенри Жан-Клод Ван Дам влиза в режим на оцеляване, когато бойци на наркокартела го принуждават да им помогне в откриването на изчезналата дрога. Хванат в капан сред природата и без комуникация с външния свят, Хенри се озовава лице в лице с Клей, човек с лична вендета срещу Хенри, който се е върнал да си отмъсти. Сега двамата смъртни врагове трябва да направят избор - да оставят настрана миналото си и да работят заедно, или да умрат поотделно от ръцете на безмилостната банда наркотрафиканти, която няма да спре пред нищо, за да си върне липсващата пратка.