Филми

Контролна точка

екшън, трилър, военен, 2017, САЩ, режисьор: Томас Чърчил, в ролите: Кени Джонсън, Уилям Форсайт, Бил Голдбърг, Минди Робинсън и др.nТерористичен заговор на спяща клетка е разкрит в малък град, където всички се познават или поне така са си мислели. Тъй като справедливостта изглежда изгубена, когато бунтовническа атака заплашва да прерасне в пълномащабно нахлуване в САЩ, отбор от необичайни герои трябва да се изправи, за да се бори с врага и да защити страната си.

1:55:00

23.11.2023 / 21:35 екшън, трилър, военен, 2017, режисьор: Томас Чърчил, в ролите: Кени Джонсън, Уилям Форсайт, Бил Голдбърг, Минди Робинсън и др. Терористичен заговор на спяща клетка е разкрит в малък град, където всички се познават или поне така са си мислели. Тъй като справедливостта изглежда изгубена, когато бунтовническа атака заплашва да прерасне в пълномащабно нахлуване в САЩ, отбор от необичайни герои трябва да се изправи, за да се бори с врага и да защити страната си.

1:55:00

16.11.2023 / 22:30 екшън, трилър, военен, 2017, режисьор: Томас Чърчил, в ролите: Кени Джонсън, Уилям Форсайт, Бил Голдбърг, Минди Робинсън и др. Терористичен заговор на спяща клетка е разкрит в малък град, където всички се познават или поне така са си мислели. Тъй като справедливостта изглежда изгубена, когато бунтовническа атака заплашва да прерасне в пълномащабно нахлуване в САЩ, отбор от необичайни герои трябва да се изправи, за да се бори с врага и да защити страната си.