Филми

Нарковойници

екшън, криминален, 2019, режисьор: Феликс Лимардо, в ролите: Рафаел Амая, Каролина Гера, Октавио Пизано, Рикардо Чавира и др.nДани Рафаел Амая е амбициозен доминикански гангстер. След като дълго време следи за безпроблемното доставяне на наркотици в САЩ за своя шеф, сега той се завръща в родния си град Санто Доминго - с големи планове: установяването на контрол над другите картели заедно с годеницата на най-добрия си приятел. Издигайки се на власт заедно с новооткритата си любовница, той предизвиква война между себе си и чуждестранните картели, които идват да си отмъстят. Отбравявайки се в опит да защитят постигнатото, двамата бързо научават че наркотиците са бърз път към богатството и към ранната смърт.

предстои 1:55:00

18.07.2024 / 20:30 екшън, криминален, 2019, режисьор: Феликс Лимардо, в ролите: Рафаел Амая, Каролина Гера, Октавио Пизано, Рикардо Чавира и др. Дани Рафаел Амая е амбициозен доминикански гангстер. След като дълго време следи за безпроблемното доставяне на наркотици в САЩ за своя шеф, сега той се завръща в родния си град Санто Доминго - с големи планове: установяването на контрол над другите картели заедно с годеницата на най-добрия си приятел. Издигайки се на власт заедно с новооткритата си любовница, той предизвиква война между себе си и чуждестранните картели, които идват да си отмъстят. Отбравявайки се в опит да защитят постигнатото, двамата бързо научават че наркотиците са бърз път към богатството и към ранната смърт.

1:55:00

28.06.2024 / 22:20 екшън, криминален, 2019, режисьор: Феликс Лимардо, в ролите: Рафаел Амая, Каролина Гера, Октавио Пизано, Рикардо Чавира и др. Дани Рафаел Амая е амбициозен доминикански гангстер. След като дълго време следи за безпроблемното доставяне на наркотици в САЩ за своя шеф, сега той се завръща в родния си град Санто Доминго - с големи планове: установяването на контрол над другите картели заедно с годеницата на най-добрия си приятел. Издигайки се на власт заедно с новооткритата си любовница, той предизвиква война между себе си и чуждестранните картели, които идват да си отмъстят. Отбравявайки се в опит да защитят постигнатото, двамата бързо научават че наркотиците са бърз път към богатството и към ранната смърт.

1:55:00

18.06.2024 / 20:00 екшън, криминален, 2019, режисьор: Феликс Лимардо, в ролите: Рафаел Амая, Каролина Гера, Октавио Пизано, Рикардо Чавира и др. Дани Рафаел Амая е амбициозен доминикански гангстер. След като дълго време следи за безпроблемното доставяне на наркотици в САЩ за своя шеф, сега той се завръща в родния си град Санто Доминго - с големи планове: установяването на контрол над другите картели заедно с годеницата на най-добрия си приятел. Издигайки се на власт заедно с новооткритата си любовница, той предизвиква война между себе си и чуждестранните картели, които идват да си отмъстят. Отбравявайки се в опит да защитят постигнатото, двамата бързо научават че наркотиците са бърз път към богатството и към ранната смърт.