Филми

Градинарят

Градинар в Източен Лос Анджелес се опитва да задържи сина си далеч от банди и имиграционни агенти, докато пътува из града, за да подготви ландшафтни проекти за богатите собственици на имоти в града... Филмът е трогателна, горчива история, разказваща за бащината любов и пътя, който един родител трябва да измине, за да предостави на детето си възможностите, които той самият никога не е имал.

1:45:00

11.07.2024 / 21:45 екшън, драма, трилър, 2021, режисьор: Ребека Матюс и Скот Джефри, в ролите: Робърт Бронзи, Никола Райт, Джейк Уоткинс, Артър Боан и др. Питър Джухаш Робърт Бронзи води спокоен и тих живот като градинар на богато американско семейство, което наскоро се е преместило в имение в Англия. Питър е имигрант и бивш войник, но е оставил този живот зад гърба си и сега се пази от своето минало, когато не преподава житейски уроци на децата от новото си семейство . Но когато смъртоносни нашественици, в заговор, организиран от злодея Волкър Гари Даниелс, нахлуват една нощ и вземат семейството за заложници, Питър трябва да прибегне до старите си умения, за да спаси тези, за които се грижи.

1:45:00

09.07.2024 / 23:55 екшън, драма, трилър, 2021, режисьор: Ребека Матюс и Скот Джефри, в ролите: Робърт Бронзи, Никола Райт, Джейк Уоткинс, Артър Боан и др. Питър Джухаш Робърт Бронзи води спокоен и тих живот като градинар на богато американско семейство, което наскоро се е преместило в имение в Англия. Питър е имигрант и бивш войник, но е оставил този живот зад гърба си и сега се пази от своето минало, когато не преподава житейски уроци на децата от новото си семейство . Но когато смъртоносни нашественици, в заговор, организиран от злодея Волкър Гари Даниелс, нахлуват една нощ и вземат семейството за заложници, Питър трябва да прибегне до старите си умения, за да спаси тези, за които се грижи.