Филми

Селестинското пророчество

В резултат на куп загадъчни съвпадения, безработният учител Джон Удсън се озовава в джунглите на Перу, в търсене на древни ръкописи, известни като Селестинското пророчество. Пророчеството се състои от девет ръкописа, които предсказват световно пробуждане, което ще промени живота на човека към ново ниво на духовност. Когато църквата разкрива съществуването на Деветия ръкопис, тя е готова на всичко за да предотврати появата на пророчеството. Пътешествието на Джон се превръща в приключение, изпълнено с тайнствени събития и случайни срещи, в които всъщност няма нищо случайно.

1:55:00

06.05.2024 / 10:00 драма, 2006, режисьор: Арманд Мастрояни, в ролите: Матю Сетл, Сара Уен Келис, Хектор Ализондо, Анабет Гиш и др.nДжон Удсън - безработен учител, ще преживее драматична и дълбока метаморфоза.nВ резултат на куп загадъчни съвпадения, той ще се озове в джунглите на Перу, в търсене на древни ръкописи, известни като Селестинското пророчество. То предсказва световно пробуждане, което ще промени живота на човек и ще му даде прозрение за по-дълбоко ниво на духовност, зараждаща се на земята.

1:55:00

02.05.2024 / 14:45 драма, 2006, режисьор: Арманд Мастрояни, в ролите: Матю Сетл, Сара Уен Келис, Хектор Ализондо, Анабет Гиш и др.nДжон Удсън - безработен учител, ще преживее драматична и дълбока метаморфоза.nВ резултат на куп загадъчни съвпадения, той ще се озове в джунглите на Перу, в търсене на древни ръкописи, известни като Селестинското пророчество. То предсказва световно пробуждане, което ще промени живота на човек и ще му даде прозрение за по-дълбоко ниво на духовност, зараждаща се на земята.