Филми

Ледени момичета

Героини са две момичета с различен произход. Мати заедно с майка си и сестра си трябва да се преместят в нов град. Нейната страст е фигурното пързаляне, но претърпява контузия и нямат пари, за да тренира на новото място. Но тя е изключително добра. В новото училище се запознава с Хедър, чиято майка е амбицирана тя да спечели шампионата по фигурно пързаляне. Мати случайно попада на частна пързалка, където се запознава с най-добрия треньор, който вижда в нея победител. Сприятеляват се и той започва да я тренира безплатно. Хедър и Мати са приятелки, но заради майка й се получават интриги и грозна конкуренция. Мати среща Дарси и се влюбват, а между треньора и майка й също се заражда любов.

1:50:00

19.11.2023 / 16:35 комедия, 2016, режисьор: Деймиън Лий, в ролите: Шейн Харт, Лара Данс, Аркадия Кендъл и др. nПетнайсетгодишната амбициозна шампионка по фигурно пързаляне Мати Дейн пада лошо на състезание в Торонто. След като майка ? губи работата си, тя е принудена да загърби фигурното пързаляне. Семейството трябва да се премести в малкото градче Съдбъри и да заживее с леля си Джинджър. Мати трудно се вписва в новата среда, но намира утеха в местната пързалка, където управителят на пързалката и бивш състезател по фигурно пързаляне, Мъркюри, я напътства да разгърне потенциала си.

1:50:00

12.11.2023 / 14:00 комедия, 2016, режисьор: Деймиън Лий, в ролите: Шейн Харт, Лара Данс, Аркадия Кендъл и др. nПетнайсетгодишната амбициозна шампионка по фигурно пързаляне Мати Дейн пада лошо на състезание в Торонто. След като майка ? губи работата си, тя е принудена да загърби фигурното пързаляне. Семейството трябва да се премести в малкото градче Съдбъри и да заживее с леля си Джинджър. Мати трудно се вписва в новата среда, но намира утеха в местната пързалка, където управителят на пързалката и бивш състезател по фигурно пързаляне, Мъркюри, я напътства да разгърне потенциала си.