Филми

Малката русалка

Елизабет остава сираче и за нея започва да се грижи чичо й Кам. Тя страда от странно белодробно заболяване и той пробва какви ли не лекарства. Странен лек в пътуващ цирк привлича вниманието на издателя. Така Кам и Елизабет заминават за далечно градче в щата Мисисипи. Там се запознават с истинска русалка и става ясно, че Елизабет също има вълшебни сили, тъй като е надарена със сърце на русалка.

предстои 1:45:00

05.12.2023 / 07:00 приключение, фентъзи, драма, 2018, режисьор: Блейк Харис, в ролите: Уилям Моузли, Попи Дрейтън, Лорето Пералта, Джина Гершон, Армандо Гутиерес, Джо Мари Пейтън, Шана Колинс, Шърли Маклейн и др. Млад репортер на име Кам Харисън се отправя в търсене на вълнуваща история заедно с малката си сестричка Ел. Те отиват в местния цирк и виждат русалка, затворена в аквариум. Двамата са още по-изумени, когато тя се явява пред тях като млада жена с крака. Кам и Ел скоро научават за пророчество за малко момиче, родено на сушата, със сърце на русалка. Всъщност това момиче е Ел и двамата с Кам се оказват замесени в коварния план на магьосник, който иска да задържи душата на русалката и да почерпи сила от нея.

1:45:00

14.11.2023 / 08:15 приключение, фентъзи, драма, 2018, режисьор: Блейк Харис, в ролите: Уилям Моузли, Попи Дрейтън, Лорето Пералта, Джина Гершон, Армандо Гутиерес, Джо Мари Пейтън, Шана Колинс, Шърли Маклейн и др. Млад репортер на име Кам Харисън се отправя в търсене на вълнуваща история заедно с малката си сестричка Ел. Те отиват в местния цирк и виждат русалка, затворена в аквариум. Двамата са още по-изумени, когато тя се явява пред тях като млада жена с крака. Кам и Ел скоро научават за пророчество за малко момиче, родено на сушата, със сърце на русалка. Всъщност това момиче е Ел и двамата с Кам се оказват замесени в коварния план на магьосник, който иска да задържи душата на русалката и да почерпи сила от нея.

1:45:00

05.11.2023 / 07:40 приключение, фентъзи, драма, 2018, режисьор: Блейк Харис, в ролите: Уилям Моузли, Попи Дрейтън, Лорето Пералта, Джина Гершон, Армандо Гутиерес, Джо Мари Пейтън, Шана Колинс, Шърли Маклейн и др. Млад репортер на име Кам Харисън се отправя в търсене на вълнуваща история заедно с малката си сестричка Ел. Те отиват в местния цирк и виждат русалка, затворена в аквариум. Двамата са още по-изумени, когато тя се явява пред тях като млада жена с крака. Кам и Ел скоро научават за пророчество за малко момиче, родено на сушата, със сърце на русалка. Всъщност това момиче е Ел и двамата с Кам се оказват замесени в коварния план на магьосник, който иска да задържи душата на русалката и да почерпи сила от нея.