Филми

Коледен билет

романтичен, 2019, режисьор: Даниел Кнудсен, в ролите: Кортни Матюс, Арън Ноубъл, Наполеън Дурайсами, Шийна Монин, Робърт Лейнън, Даниел Кнудсен и др. nАлисън Грант започва да дава уроци по кънки на лед, след като е уволнена от работата си на ледената пързалка. На първия ? работен ден се появява не друг, а старата ? любов от училище прочутият хокеен играч Айвън Хол, заедно с племенницата си. В началото той не успява да разчупи леда между тях, но постепенно отношенията им се затоплят и Алисън започва да си припомня колко го е харесвала всъщност.

1:50:00

04.12.2023 / 10:00 романтичен, 2019, режисьор: Даниел Кнудсен, в ролите: Кортни Матюс, Арън Ноубъл, Наполеън Дурайсами, Шийна Монин, Робърт Лейнън, Даниел Кнудсен и др. Алисън Грант започва да дава уроци по кънки на лед, след като е уволнена от работата си на ледената пързалка. На първия ? работен ден се появява не друг, а старата ? любов от училище прочутият хокеен играч Айвън Хол, заедно с племенницата си. В началото той не успява да разчупи леда между тях, но постепенно отношенията им се затоплят и Алисън започва да си припомня колко го е харесвала всъщност.

1:50:00

26.11.2023 / 11:55 романтичен, 2019, режисьор: Даниел Кнудсен, в ролите: Кортни Матюс, Арън Ноубъл, Наполеън Дурайсами, Шийна Монин, Робърт Лейнън, Даниел Кнудсен и др. Алисън Грант започва да дава уроци по кънки на лед, след като е уволнена от работата си на ледената пързалка. На първия ? работен ден се появява не друг, а старата ? любов от училище прочутият хокеен играч Айвън Хол, заедно с племенницата си. В началото той не успява да разчупи леда между тях, но постепенно отношенията им се затоплят и Алисън започва да си припомня колко го е харесвала всъщност.