Филми

Шрапнел

екшън, трилър, 2023, режисьор: Уилям Кауфман, в ролите: Джейсън Патрик, Кам Жиганде, Кесия Елуин и др.nБивш морски пехотинец отчаяно издирва по-голямата си дъщеря, която е изчезнала, след като е пресякла мексиканската граница заедно с приятеля си, и оттогава не се е обаждала. Пристигайки в Хуарес, той открива колата й на местен паркинг и веднага уведомява полицията. Когато двамата полицаи пристигат, колата вече е изчезнала и те настояват той да ги остави да се заемат сами с издирването на дъщеря му. Исканията им обаче звучат по-скоро като заплаха, отколкото като предложение за помощ.

1:45:00

23.05.2024 / 19:35 екшън, трилър, 2023, режисьор: Уилям Кауфман, в ролите: Джейсън Патрик, Кам Жиганде, Кесия Елуин и др. Бивш морски пехотинец отчаяно издирва по-голямата си дъщеря, която е изчезнала, след като е пресякла мексиканската граница заедно с приятеля си, и оттогава не се е обаждала. Пристигайки в Хуарес, той открива колата й на местен паркинг и веднага уведомява полицията. Когато двамата полицаи пристигат, колата вече е изчезнала и те настояват той да ги остави да се заемат сами с издирването на дъщеря му. Исканията им обаче звучат по-скоро като заплаха, отколкото като предложение за помощ.

1:45:00

27.04.2024 / 20:15 екшън, трилър, 2023, режисьор: Уилям Кауфман, в ролите: Джейсън Патрик, Кам Жиганде, Кесия Елуин и др. Бивш морски пехотинец отчаяно издирва по-голямата си дъщеря, която е изчезнала, след като е пресякла мексиканската граница заедно с приятеля си, и оттогава не се е обаждала. Пристигайки в Хуарес, той открива колата й на местен паркинг и веднага уведомява полицията. Когато двамата полицаи пристигат, колата вече е изчезнала и те настояват той да ги остави да се заемат сами с издирването на дъщеря му. Исканията им обаче звучат по-скоро като заплаха, отколкото като предложение за помощ.