Филми

Обир по джентълменски

Известният престъпник Ричард Пейс се гордее, че посяга само на тези, които имат много – както и с факта, че при обирите му няма пострадали. Личният му живот обаче е пълна каша. Съпругата му го е напуснала, дъщеря му го отхвърля, а за капак на всичко често го арестуват. За негов късмет, умението му да бяга от затворите е завидно – особено от онези, построени и управлявани от човек на име Шулц. Този път не само Шулц го е взел на мерника си, но и банда крадци, наричащи се Аутсайдерите. След бягството от затвора и последвалото преследване с коли по улиците на Лос Анджелис, Аутсайдерите предлагат на Пейс да се отърве от ФБР, като се присъедини към тях. Изборът му е или да се остави да бъде хванат от федералните, или да се качи на частен самолет до Абу Даби. Пейс смята това за отвличане, но според Аутсайдерите това е шанс за него да постъпи правилно за първи път в живота си. На борда те му разкриват, че Шулц е изпратил убийци по петите му. Аутсайдерите обаче имат план, с който не само да разкарат Шулц, но и да сторят нещо добро за света – план, в който са намесени терористични организации, отдавна изгубена дъщеря, Мюсюлманското братство, подправени самоличности, изпрани пари, експлозиви, камили, злонраво пиле и злато, скрито в затвор в свърталище на терористи...

2:00:00

21.05.2023 / 14:30 екшън, приключенски, трилър САЩ, 2021, режисьор Рени Харлин, в ролите: Пиърс Броснан, Джейми Чънг, Тим Рот, Хърмони Корфилд, Ник Канън и др.

2:00:00

16.05.2023 / 17:00 екшън, приключенски, трилър САЩ, 2021, режисьор Рени Харлин, в ролите: Пиърс Броснан, Джейми Чънг, Тим Рот, Хърмони Корфилд, Ник Канън и др.

2:00:00

15.05.2023 / 21:00 екшън, приключенски, трилър САЩ, 2021, режисьор Рени Харлин, в ролите: Пиърс Броснан, Джейми Чънг, Тим Рот, Хърмони Корфилд, Ник Канън и др.