Филми

ЛЮБОВ

втори сезон

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Любов под маслиненото дърво

Състезание за зехтин изправя съперничещи си фамилии една срещу другa, а наградата не e просто парична – спорът за собственост върху парцел ще бъде в полза на тази, чието участие спечели най-високите отличия. Когато темпераментната Никол и конкурентният приятел от детството Джейк се изправят един срещу друг, най-малкото което очакват е между тях да започнат да прехвърчат любовни искри.

Черна любов

Кемал е студент от семейство средна класа, който не вярва в чудеса. Нихан е момиче от бляскавия свят. Връзката между тях изглежда невъзможна. Въпреки класовите различия любовта им се оказва неустоима.

Черно-бяла любов

Ферхат е наемен убиец – Аслъ е млада лекарка с идеали. Какво ще се случи, когато жената, която спасява животи, е пленена от мъжа, който ги отнема?

Ягодова любов

Сериалът разказва историята на Аслъ – обикновено момиче от бедно семейство, изкарващо прехраната си чрез работа в сладкарница в Истанбул. Един ден, носейки поръчка, тя се сблъсква с разглезения богаташ Бурак, който събаря тортата й и така предизвиква уволнението й. За това нейната приятелка Гонджа й предлага да заминат заедно в Бодрум и да работят там лятото. Пристигайки в хотела, тя открива, че той е затворен и се налага да започне работа в друг, този на Бурак и неговия братовчед Волкан.

Любoв от втори опит

сериал