Филми

Подземия и дракони: Книгата на злия мрак

3:30:00

27.06.2024 / 03:25 Великобритания, 2012, Това е третата част на сагата Тъмници и дракони, екранизация на известната компютърна игра. Палладин Грейсън Palladyn Grayson искал да стане благороден рицар. След кървава битка, в която е изчезнал баща му, а Грейсън единствен е останал жив, той се присъединява към групата на магьосниците-бойци. Правилата, към които те се придържат, са далеч от рицарските идеали. Обаче само благодарение на този съюз момчето може да постигне целта си да намери баща си, жив или мъртъв.

1:30:00

23.06.2024 / 02:45 Великобритания, 2012, Това е третата част на сагата Тъмници и дракони, екранизация на известната компютърна игра. Палладин Грейсън Palladyn Grayson искал да стане благороден рицар. След кървава битка, в която е изчезнал баща му, а Грейсън единствен е останал жив, той се присъединява към групата на магьосниците-бойци. Правилата, към които те се придържат, са далеч от рицарските идеали. Обаче само благодарение на този съюз момчето може да постигне целта си да намери баща си, жив или мъртъв.

2:15:00

20.06.2024 / 04:55 Великобритания, 2012, Това е третата част на сагата Тъмници и дракони, екранизация на известната компютърна игра. Палладин Грейсън Palladyn Grayson искал да стане благороден рицар. След кървава битка, в която е изчезнал баща му, а Грейсън единствен е останал жив, той се присъединява към групата на магьосниците-бойци. Правилата, към които те се придържат, са далеч от рицарските идеали. Обаче само благодарение на този съюз момчето може да постигне целта си да намери баща си, жив или мъртъв.