Филми

Кражбата

Разтърсващата история представя живота на младия писател Рори Янсен и неговата половинка Дора, изиграна от Зоуи Салдана. След поредица от неуспехи отчаяният писател, в чиято роля влиза популярният актьор Брадли Купър, успява да се издигне до дълго желаната и бленувана от него слава, след като публикува следващия велик американски роман. Основният и единствен проблем е, че заслугите за големия му триумф са базирани на чужди усилия и друг автор.

предстои 1:40:00

23.07.2024 / 14:05 САЩ, 2012, Романтичната драма с Брадли Купър и Зоуи Салдана Думите проследява живота на младия писател Рори Джансен, който с последния си роман най-накрая постига така желания успех сред читателите в Америка. Но има един основен проблем Рори не е написал романа, а е откраднал материала от друг писател.Докато миналото и действията му започват да оказват своето влияние, а славата му продължава да се увеличава, Рори е принуден да плати цената за това, че си е присвоил творба написана от друг човек.

предстои 1:40:00

19.07.2024 / 14:05 САЩ, 2012, Романтичната драма с Брадли Купър и Зоуи Салдана Думите проследява живота на младия писател Рори Джансен, който с последния си роман най-накрая постига така желания успех сред читателите в Америка. Но има един основен проблем Рори не е написал романа, а е откраднал материала от друг писател.Докато миналото и действията му започват да оказват своето влияние, а славата му продължава да се увеличава, Рори е принуден да плати цената за това, че си е присвоил творба написана от друг човек.

1:40:00

15.07.2024 / 15:35 САЩ, 2012, Романтичната драма с Брадли Купър и Зоуи Салдана Думите проследява живота на младия писател Рори Джансен, който с последния си роман най-накрая постига така желания успех сред читателите в Америка. Но има един основен проблем Рори не е написал романа, а е откраднал материала от друг писател.Докато миналото и действията му започват да оказват своето влияние, а славата му продължава да се увеличава, Рори е принуден да плати цената за това, че си е присвоил творба написана от друг човек.

1:40:00

12.07.2024 / 20:20 САЩ, 2012, Романтичната драма с Брадли Купър и Зоуи Салдана Думите проследява живота на младия писател Рори Джансен, който с последния си роман най-накрая постига така желания успех сред читателите в Америка. Но има един основен проблем Рори не е написал романа, а е откраднал материала от друг писател.Докато миналото и действията му започват да оказват своето влияние, а славата му продължава да се увеличава, Рори е принуден да плати цената за това, че си е присвоил творба написана от друг човек.

1:40:00

09.07.2024 / 11:15 САЩ, 2012, Романтичната драма с Брадли Купър и Зоуи Салдана Думите проследява живота на младия писател Рори Джансен, който с последния си роман най-накрая постига така желания успех сред читателите в Америка. Но има един основен проблем Рори не е написал романа, а е откраднал материала от друг писател.Докато миналото и действията му започват да оказват своето влияние, а славата му продължава да се увеличава, Рори е принуден да плати цената за това, че си е присвоил творба написана от друг човек.

1:40:00

06.07.2024 / 11:10 САЩ, 2012, Романтичната драма с Брадли Купър и Зоуи Салдана Думите проследява живота на младия писател Рори Джансен, който с последния си роман най-накрая постига така желания успех сред читателите в Америка. Но има един основен проблем Рори не е написал романа, а е откраднал материала от друг писател.Докато миналото и действията му започват да оказват своето влияние, а славата му продължава да се увеличава, Рори е принуден да плати цената за това, че си е присвоил творба написана от друг човек.

1:40:00

03.07.2024 / 13:00 САЩ, 2012, Романтичната драма с Брадли Купър и Зоуи Салдана Думите проследява живота на младия писател Рори Джансен, който с последния си роман най-накрая постига така желания успех сред читателите в Америка. Но има един основен проблем Рори не е написал романа, а е откраднал материала от друг писател.Докато миналото и действията му започват да оказват своето влияние, а славата му продължава да се увеличава, Рори е принуден да плати цената за това, че си е присвоил творба написана от друг човек.