Филми

Каквото остава

драма, мистерия, трилър, 2022, режисьор: Нейтън Скогинс, в ролите: Крес Уилямс, Келан Лъц, Ан Хечи и др.nПастор от малък град е принуден да се пребори с акт на прошка, когато осъденият, на когото е простил за убийството на съпругата му, се завръща в града пет години по-късно, докато градският шериф разследва друго убийство, което може да е свързано с него.

2:00:00

29.06.2024 / 18:45 драма, мистерия, трилър, 2022, режисьор: Нейтън Скогинс, в ролите: Крес Уилямс, Келан Лъц, Ан Хечи и др. Пастор от малък град е принуден да се пребори с акт на прошка, когато осъденият, на когото е простил за убийството на съпругата му, се завръща в града пет години по-късно, докато градският шериф разследва друго убийство, което може да е свързано с него.

2:00:00

27.06.2024 / 16:45 драма, мистерия, трилър, 2022, режисьор: Нейтън Скогинс, в ролите: Крес Уилямс, Келан Лъц, Ан Хечи и др. Пастор от малък град е принуден да се пребори с акт на прошка, когато осъденият, на когото е простил за убийството на съпругата му, се завръща в града пет години по-късно, докато градският шериф разследва друго убийство, което може да е свързано с него.