Филми

12 Кучета за Коледа

Джак е проблемен тийнейджър. Пробационният му служител го назначава на работа в приют за кучета, където е принуден да усети духът на празниците, помагайки да се намерят домове за дванадесет изоставени кучета.

2:05:00

25.11.2023 / 08:45 драма, семеен, 2005, режисьор: Кийт Мерил, в ролите: Джордан-Клеър Грийн, Том Кемп, Сусан Ууд и др. Коледа е в Питсбърг през 1930 г., но за 12-годишната Ема О Конър, която няма майка и е изпратена при леля си Долорес в Довървил, Мейн, сезонът изглежда мрачен. При пристигането си Ема се чувства нежелана от Долорес и попада в центъра на градска война заради закона Кучетата са забранени . С помощта на съучениците си, необичайна група възрастни и разнообразен кучешки корпус от над 60 кучета, Ема се опитва да спечели гражданите на Довървил, като организира празнично представление Дванадесетте кучета за Коледа, и по този начин може да спаси не само кучетата, но и себе си.

2:05:00

23.11.2023 / 08:20 драма, семеен, 2005, режисьор: Кийт Мерил, в ролите: Джордан-Клеър Грийн, Том Кемп, Сусан Ууд и др. Коледа е в Питсбърг през 1930 г., но за 12-годишната Ема О Конър, която няма майка и е изпратена при леля си Долорес в Довървил, Мейн, сезонът изглежда мрачен. При пристигането си Ема се чувства нежелана от Долорес и попада в центъра на градска война заради закона Кучетата са забранени . С помощта на съучениците си, необичайна група възрастни и разнообразен кучешки корпус от над 60 кучета, Ема се опитва да спечели гражданите на Довървил, като организира празнично представление Дванадесетте кучета за Коледа, и по този начин може да спаси не само кучетата, но и себе си.