Филми

Гражданката Джейн

Джейн Александър е привлекателна жена от спортен тип, която живее в Сан Франциско. Тя води удобен живот в Пацифик Хайтс заедно с красивия,...

предстои 1:30:00

30.09.2023 / 02:05 САЩ, 2009, Джейн Алекзандър, атрактивна и атлетична жена от Сан Франциско, живее комфортен живот в Пасифик Хайтс с мъжа, който обича - чаровния и красив Том О Донъл. Идиличният живот на Джейн е разбит, когато любимата й леля Гъртруд Маккейм е брутално убита в Сан Хосе. Тъгата на Джейн се превръща в ужас, когато гениалният полицейски детектив Джак Морис най-накрая я убеждава, че убиецът е нейното любимо гадже Том. Джейн поема на епично пътуване, за да открие и осъди изобретателния Том, изумявайки и полицията, и прокуратурата със своята проницателност и неотстъпчивост. Накрая, използвайки предимно косвени улики, събрани от Джейн Алекзандър и Джак Морис, Том О Донъл е осъден за предумишлено убийство.

2:20:00

13.09.2023 / 04:05 САЩ, 2009, Джейн Алекзандър, атрактивна и атлетична жена от Сан Франциско, живее комфортен живот в Пасифик Хайтс с мъжа, който обича - чаровния и красив Том О Донъл. Идиличният живот на Джейн е разбит, когато любимата й леля Гъртруд Маккейм е брутално убита в Сан Хосе. Тъгата на Джейн се превръща в ужас, когато гениалният полицейски детектив Джак Морис най-накрая я убеждава, че убиецът е нейното любимо гадже Том. Джейн поема на епично пътуване, за да открие и осъди изобретателния Том, изумявайки и полицията, и прокуратурата със своята проницателност и неотстъпчивост. Накрая, използвайки предимно косвени улики, събрани от Джейн Алекзандър и Джак Морис, Том О Донъл е осъден за предумишлено убийство.

3:15:00

03.09.2023 / 04:25 САЩ, 2009, Джейн Алекзандър, атрактивна и атлетична жена от Сан Франциско, живее комфортен живот в Пасифик Хайтс с мъжа, който обича - чаровния и красив Том О Донъл. Идиличният живот на Джейн е разбит, когато любимата й леля Гъртруд Маккейм е брутално убита в Сан Хосе. Тъгата на Джейн се превръща в ужас, когато гениалният полицейски детектив Джак Морис най-накрая я убеждава, че убиецът е нейното любимо гадже Том. Джейн поема на епично пътуване, за да открие и осъди изобретателния Том, изумявайки и полицията, и прокуратурата със своята проницателност и неотстъпчивост. Накрая, използвайки предимно косвени улики, събрани от Джейн Алекзандър и Джак Морис, Том О Донъл е осъден за предумишлено убийство.