Филми

Атомна блондинка

По време на Студената война, английският агент на МИ-6 – Лорейн (Чарлийз Терон) е изпратена в Берлин, за да разследва убийството на свой колега. Задачата й включва и възстановяването на изчезнал списък с двойни агенти. Неин партньор на място става американският агент под прикритие Дейвид Пърсивал (Джеймс Макавой) от ЦРУ, който я въвлича в смъртоносна шпионска игра.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Атомна блондинка

По време на Студената война, английският агент на МИ-6 – Лорейн (Чарлийз Терон) е изпратена в Берлин, за да разследва убийството на свой колега. Задачата й включва и възстановяването на изчезнал списък с двойни агенти. Неин партньор на място става американският агент под прикритие Дейвид Пърсивал (Джеймс Макавой) от ЦРУ, който я въвлича в смъртоносна шпионска игра. - 2017 с уч. на Шарлийз Терон, Джеймс Макавой, Джон Гудман, Тоби Джoунс, Еди Мaрсан и др.

Атомна блондинка

По време на Студената война, английският агент на МИ-6 – Лорейн (Чарлийз Терон) е изпратена в Берлин, за да разследва убийството на свой колега. Задачата й включва и възстановяването на изчезнал списък с двойни агенти. Неин партньор на място става американският агент под прикритие Дейвид Пърсивал (Джеймс Макавой) от ЦРУ, който я въвлича в смъртоносна шпионска игра. - трилър с уч. на Чарлийз Терон, Джеймс Макавой