Филми

Уолт преди Мики

Филмът проследява живота на Уолт Дисни – от детските му години, усилията му да пробие в света на анимациите, личен живот и пробива с емблематичния образ на мишока Мики.

предстои 2:05:00

06.12.2023 / 11:05 биографичен, драма, 2015, режисьор: Коа Ле, в ролите: Томас Иън Николас, Джон Хедър, Армандо Гутиерес, Дейвид Хенри, Джоди Суитин и др. Младежът на име Уолт Дисни има големи мечти и без значение с колко трудности и препятствия му се налага да се сблъсква, той никога не се предава от бурното му детство до службата му в името на родината до финансовите трудности и накрая до създаването на първия му емблематичен анимиран герой Мики Маус.

2:05:00

27.11.2023 / 14:45 биографичен, драма, 2015, режисьор: Коа Ле, в ролите: Томас Иън Николас, Джон Хедър, Армандо Гутиерес, Дейвид Хенри, Джоди Суитин и др. Младежът на име Уолт Дисни има големи мечти и без значение с колко трудности и препятствия му се налага да се сблъсква, той никога не се предава от бурното му детство до службата му в името на родината до финансовите трудности и накрая до създаването на първия му емблематичен анимиран герой Мики Маус.

2:05:00

17.11.2023 / 13:30 биографичен, драма, 2015, режисьор: Коа Ле, в ролите: Томас Иън Николас, Джон Хедър, Армандо Гутиерес, Дейвид Хенри, Джоди Суитин и др. Младежът на име Уолт Дисни има големи мечти и без значение с колко трудности и препятствия му се налага да се сблъсква, той никога не се предава от бурното му детство до службата му в името на родината до финансовите трудности и накрая до създаването на първия му емблематичен анимиран герой Мики Маус.