Филми

Код: Олимп

Измореният от живота агент от тайните служби Майкъл Банинг се превръща в единствената надежда за спасението на президента на Съединените щати. Белият дом е атакуван и превзет от група корейски терористи, които са готови на всичко за да постигнат целите си. Животът на президента е в опасност и първоначално всичко е в ръцете на висшестоящ генерал от армията, който е принуден да преговаря с похитителите. Скоро обаче нещата се променят и Майкъл Банинг бива поставен в центъра на опасната ситуация. Залозите се увеличават с всяка изминала минута, а заплахата на терористите за ядрено нападение е на път да се превърне в реалност.

2:30:00

07.07.2024 / 16:45 екшън, трилър САЩ, България, 2013 г., режисьор: Антоан Фукуа, в ролите: Джерард Бътлър, Ерън Екхарт, Морган Фрийман, Дилън Макдърмът, Анджела Басет, Мелиса Лио, Ашли Джъд и др.

2:30:00

06.07.2024 / 21:00 екшън, трилър САЩ, България, 2013 г., режисьор: Антоан Фукуа, в ролите: Джерард Бътлър, Ерън Екхарт, Морган Фрийман, Дилън Макдърмът, Анджела Басет, Мелиса Лио, Ашли Джъд и др.