Филми

Семейни истории: Погребано минало

драма, мистерия, 2023, режисьор: Джонатан Райт, в ролите: Джанел Периш, Найл Мейтър, Морган Дейвид Джоунс и др.nСофи Макларън е генеалог, експерт в издирването на миналото и свързването на семейства. Когато нейният близък приятел Джонатан трябва спешно да намери донор на костен мозък, неговият брат близнак Джаксън - бившия й любовник, се връща в живота ?. С помощта на Джаксън, Софи трябва да използва уменията си, за да открие изгубения роден баща на братята - човек, за чието съществуване те дори не са подозирали, за да спаси живота на Джонатан.

предстои 1:45:00

22.07.2024 / 14:50 драма, мистерия, 2023, режисьор: Джонатан Райт, в ролите: Джанел Периш, Найл Мейтър, Морган Дейвид Джоунс и др. Софи Макларън е генеалог, експерт в издирването на миналото и свързването на семейства. Когато нейният близък приятел Джонатан трябва спешно да намери донор на костен мозък, неговият брат близнак Джаксън - бившия й любовник, се връща в живота ?. С помощта на Джаксън, Софи трябва да използва уменията си, за да открие изгубения роден баща на братята - човек, за чието съществуване те дори не са подозирали, за да спаси живота на Джонатан.

1:45:00

16.07.2024 / 12:45 драма, мистерия, 2023, режисьор: Джонатан Райт, в ролите: Джанел Периш, Найл Мейтър, Морган Дейвид Джоунс и др.nСофи Макларън е генеалог, експерт в издирването на миналото и свързването на семейства. Когато нейният близък приятел Джонатан трябва спешно да намери донор на костен мозък, неговият брат близнак Джаксън - бившия й любовник, се връща в живота ?. С помощта на Джаксън, Софи трябва да използва уменията си, за да открие изгубения роден баща на братята - човек, за чието съществуване те дори не са подозирали, за да спаси живота на Джонатан.

1:45:00

22.06.2024 / 14:50 драма, мистерия, 2023, режисьор: Джонатан Райт, в ролите: Джанел Периш, Найл Мейтър, Морган Дейвид Джоунс и др.nСофи Макларън е генеалог, експерт в издирването на миналото и свързването на семейства. Когато нейният близък приятел Джонатан трябва спешно да намери донор на костен мозък, неговият брат близнак Джаксън - бившия й любовник, се връща в живота ?. С помощта на Джаксън, Софи трябва да използва уменията си, за да открие изгубения роден баща на братята - човек, за чието съществуване те дори не са подозирали, за да спаси живота на Джонатан.