Филми

Орденът

Бащата на Руди Кафмейър – Оскар изчезва без никаква следа в Израел. След като пристига в там с надеждата за повече информация относно местонахождението му (уважаван археолог) Руди бива посрещнат от полицейски началник, твърдящ, че никакъв археолог с името Оскар не е пребивавал в страната. Въпреки отричането на полицая, той е убеден, че баща му е именно там и не след дълго се свързва с негов стар приятел, който потвърждава опасенията му. Но точно преди да научи повече информация, героят на Жан-Клод Ван Дам е нападнат, но някак успява да се измъкне от нашествениците. Разбирайки за случилото, полицейският началник нарежда Руди да бъде депортиран от страната. Полицейската служителка, на която й е наредено да го ескортира до летището, се доверява на казаното от него и решава да му помогне в опасното начинание.

2:00:00

11.05.2024 / 13:00 екшън, приключенски САЩ, 2001 г., режисьор: Шелдън Летич, в ролите: Жан Клод Ван Дам, Браян Томсън, Бен Крос, София Милос, Чарлтън Хестън и др.

1:45:00

10.05.2024 / 22:00 екшън, приключенски САЩ, 2001 г., режисьор: Шелдън Летич, в ролите: Жан Клод Ван Дам, Браян Томсън, Бен Крос, София Милос, Чарлтън Хестън и др.