Филми

Идеалната двойка

романтична комедия, 2021, режисьор: Адам Суика, в ролите: Емили Алатало, Чад Конъл, Натали Лисинска и др. nКогато Зоуи Уилямс трябва да докаже на голям инвеститор, че новото приложение за запознанства на компанията ? работи, тя го тества върху себе си и скоро се оказва на среща с пълната си противоположност - Оливър Бекет, непринуден и спонтанен художник. Хм. Не е точно по вкуса на Зоуи. Макар да е ясно, че между двамата има химия, Зоуи е притеснена - може ли нещо да не е наред с алгоритъма на DigiLove? Или е вярно, че хората казват противоположностите се привличат

1:45:00

17.07.2024 / 16:10 семеен, романтика, 2022, режисьор: Дон Макбриърти, в ролите: Нанзийн Контрактор, Бренан Елиът, Зарина Роча и др. Когато високоуважаваният кулинарен критик Кристина се подхлъзва и губи паметта си по време на обиколка на зимна винарна, тя разкрива истинските желания на сърцето си и една нова любов с местен винопроизводител Майкъл. Когато обаче паметта ? започва да се възвръща, тя е в опасност да изгуби всичко, когато истинската ? самоличност излезе наяве.

1:45:00

25.06.2024 / 12:00 семеен, романтика, 2022, режисьор: Дон Макбриърти, в ролите: Нанзийн Контрактор, Бренан Елиът, Зарина Роча и др. Когато високоуважаваният кулинарен критик Кристина се подхлъзва и губи паметта си по време на обиколка на зимна винарна, тя разкрива истинските желания на сърцето си и една нова любов с местен винопроизводител Майкъл. Когато обаче паметта ? започва да се възвръща, тя е в опасност да изгуби всичко, когато истинската ? самоличност излезе наяве.