Филми

Поликарп

исторически, драма, 2015, режисьор: Джо Хенлин, в ролите: Гари Нейшън, Илая Хърт, Ръсти Мартин и др. nМлада робиня на име Ана е спасена и осиновена от християните в Смирна през 2 век и се сприятелява с възрастния епископ Поликарп. Когато римският проконсул изисква от всички граждани да се кланят пред Цезар, Поликарп и християните трябва да открият в себе си куража да застанат зад своята вяра въпреки риска от гонения, а Ана трябва да направи важен избор за кого е готова да живее и да умре.

1:50:00

05.06.2024 / 16:35 исторически, драма, 2015, режисьор: Джо Хенлин, в ролите: Гари Нейшън, Илая Хърт, Ръсти Мартин и др. Млада робиня на име Ана е спасена и осиновена от християните в Смирна през 2 век и се сприятелява с възрастния епископ Поликарп. Когато римският проконсул изисква от всички граждани да се кланят пред Цезар, Поликарп и християните трябва да открият в себе си куража да застанат зад своята вяра въпреки риска от гонения, а Ана трябва да направи важен избор за кого е готова да живее и да умре.

1:50:00

02.06.2024 / 16:55 исторически, драма, 2015, режисьор: Джо Хенлин, в ролите: Гари Нейшън, Илая Хърт, Ръсти Мартин и др. Млада робиня на име Ана е спасена и осиновена от християните в Смирна през 2 век и се сприятелява с възрастния епископ Поликарп. Когато римският проконсул изисква от всички граждани да се кланят пред Цезар, Поликарп и християните трябва да открият в себе си куража да застанат зад своята вяра въпреки риска от гонения, а Ана трябва да направи важен избор за кого е готова да живее и да умре.