Филми

Сенчестите вълци

екшън, приключенски, трилър, 2019, режисьор: Макей Дейнс, в ролите: Томас Гибсън, Греън Грийн, Луис Ломбард и др.nПолковник Брансън, агент от Агенция за национална сигурност, се превръща в обсебен патриот и предан последовател на Американските идеали след убийството на неговата дъщеря от терористичната група ИДИЛ. Решен да отмъсти за нейния живот, той се присъединява към елитна индианска група за проследяване на терористи Сенчестите Вълци .

1:50:00

14.07.2024 / 20:05 екшън, приключенски, трилър, 2019, режисьор: Макей Дейнс, в ролите: Томас Гибсън, Греън Грийн, Луис Ломбард и др. Полковник Брансън, агент от Агенция за национална сигурност, се превръща в обсебен патриот и предан последовател на Американските идеали след убийството на неговата дъщеря от терористичната група ИДИЛ. Решен да отмъсти за нейния живот, той се присъединява към елитна индианска група за проследяване на терористи Сенчестите Вълци .

1:50:00

23.06.2024 / 21:00 екшън, приключенски, трилър, 2019, режисьор: Макей Дейнс, в ролите: Томас Гибсън, Греън Грийн, Луис Ломбард и др.nПолковник Брансън, агент от Агенция за национална сигурност, се превръща в обсебен патриот и предан последовател на Американските идеали след убийството на неговата дъщеря от терористичната група ИДИЛ. Решен да отмъсти за нейния живот, той се присъединява към елитна индианска група за проследяване на терористи Сенчестите Вълци .