Филми

Повече от изкупление

екшън, 2015, режисьор: Брус Фонтейн, в ролите: Брайън Хо, Дон Лю, Тони Тоу и др.nСлед успешно преминаване на инициационен тест за присъединяване към висшите редици на престъпна групировка, полицаят под прикритие Били Тонг е включен в плана за нахлуване в дома на богат китайски бизнесмен, което ще даде на Били доказателствата, необходими за разгромяването на безмилостния лидер на бандата Големия брат Юан.

предстои 1:45:00

25.07.2024 / 18:20 екшън, 2015, режисьор: Брус Фонтейн, в ролите: Брайън Хо, Дон Лю, Тони Тоу и др. След успешно преминаване на инициационен тест за присъединяване към висшите редици на престъпна групировка, полицаят под прикритие Били Тонг е включен в плана за нахлуване в дома на богат китайски бизнесмен, което ще даде на Били доказателствата, необходими за разгромяването на безмилостния лидер на бандата Големия брат Юан.

1:45:00

18.07.2024 / 16:50 екшън, 2015, режисьор: Брус Фонтейн, в ролите: Брайън Хо, Дон Лю, Тони Тоу и др. След успешно преминаване на инициационен тест за присъединяване към висшите редици на престъпна групировка, полицаят под прикритие Били Тонг е включен в плана за нахлуване в дома на богат китайски бизнесмен, което ще даде на Били доказателствата, необходими за разгромяването на безмилостния лидер на бандата Големия брат Юан.

1:45:00

25.06.2024 / 17:15 екшън, 2015, режисьор: Брус Фонтейн, в ролите: Брайън Хо, Дон Лю, Тони Тоу и др. След успешно преминаване на инициационен тест за присъединяване към висшите редици на престъпна групировка, полицаят под прикритие Били Тонг е включен в плана за нахлуване в дома на богат китайски бизнесмен, което ще даде на Били доказателствата, необходими за разгромяването на безмилостния лидер на бандата Големия брат Юан.