Филми

Дяволската порта

хорор, фантастика, трилър, 2017, режисьор: Клей Стауб, в ролите: Аманда Шул, Майло Вентимиля, Шон Ашмор и др.nМария Причард и синът ? са изчезнали. Съпругът на Мария, Джаксън, мълчалив мъж с бурно минало, не отговаря на телефонните обаждания. Агентът на ФБР и заместникът на полицията, изпратени да разследват, откриват повече, отколкото са очаквали, когато пристигат в отдалечената ферма на семейството край Дяволската порта, Северна Дакота. С настъпването на нощта и попадането им в капан на това безлюдно място, служителите на реда трябва или да обединят усилията си с непокорен мъж, когото подозират в злодеяния, или да станат жертва на същите демони, които го преследват.

1:50:00

11.07.2024 / 04:25 хорор, фантастика, трилър, 2017, режисьор: Клей Стауб, в ролите: Аманда Шул, Майло Вентимиля, Шон Ашмор и др. Мария Причард и синът ? са изчезнали. Съпругът на Мария, Джаксън, мълчалив мъж с бурно минало, не отговаря на телефонните обаждания. Агентът на ФБР и заместникът на полицията, изпратени да разследват, откриват повече, отколкото са очаквали, когато пристигат в отдалечената ферма на семейството край Дяволската порта, Северна Дакота. С настъпването на нощта и попадането им в капан на това безлюдно място, служителите на реда трябва или да обединят усилията си с непокорен мъж, когото подозират в злодеяния, или да станат жертва на същите демони, които го преследват.

1:50:00

30.06.2024 / 00:35 хорор, фантастика, трилър, 2017, режисьор: Клей Стауб, в ролите: Аманда Шул, Майло Вентимиля, Шон Ашмор и др. Мария Причард и синът ? са изчезнали. Съпругът на Мария, Джаксън, мълчалив мъж с бурно минало, не отговаря на телефонните обаждания. Агентът на ФБР и заместникът на полицията, изпратени да разследват, откриват повече, отколкото са очаквали, когато пристигат в отдалечената ферма на семейството край Дяволската порта, Северна Дакота. С настъпването на нощта и попадането им в капан на това безлюдно място, служителите на реда трябва или да обединят усилията си с непокорен мъж, когото подозират в злодеяния, или да станат жертва на същите демони, които го преследват.