Филми

Любовта не изисква усилия

романтика, 2019, режисьор: Марк Джийн, в ролите: Рейчъл Бостън, Пол Кембъл, Джеръми Гилбо и др.nСлед като е участвала в не по-малко от девет сватби, Бека Фостър живее според старата поговорка: Винаги шаферка, никога булка . Скоро тя ще отбележи десетата си церемония като шаферка на братовчедка си Луси, която се надява, че Бека ще си допадне с добродушния шафер на годеника си Ейдън. Но има и друг мъж в картинката: Кайл Тейлър, симпатичен видеооператор, който също като Бека, има творчески стремежи отвъд ежедневната си работа. Насърчавайки един друг да следват мечтите си, двамата осъзнават, че може би е време да послушат сърцата си.

1:45:00

14.07.2024 / 11:00 романтика, 2019, режисьор: Марк Джийн, в ролите: Рейчъл Бостън, Пол Кембъл, Джеръми Гилбо и др.nСлед като е участвала в не по-малко от девет сватби, Бека Фостър живее според старата поговорка: Винаги шаферка, никога булка . Скоро тя ще отбележи десетата си церемония като шаферка на братовчедка си Луси, която се надява, че Бека ще си допадне с добродушния шафер на годеника си Ейдън. Но има и друг мъж в картинката: Кайл Тейлър, симпатичен видеооператор, който също като Бека, има творчески стремежи отвъд ежедневната си работа. Насърчавайки един друг да следват мечтите си, двамата осъзнават, че може би е време да послушат сърцата си.

1:45:00

03.07.2024 / 15:25 романтика, 2019, режисьор: Марк Джийн, в ролите: Рейчъл Бостън, Пол Кембъл, Джеръми Гилбо и др.nСлед като е участвала в не по-малко от девет сватби, Бека Фостър живее според старата поговорка: Винаги шаферка, никога булка . Скоро тя ще отбележи десетата си церемония като шаферка на братовчедка си Луси, която се надява, че Бека ще си допадне с добродушния шафер на годеника си Ейдън. Но има и друг мъж в картинката: Кайл Тейлър, симпатичен видеооператор, който също като Бека, има творчески стремежи отвъд ежедневната си работа. Насърчавайки един друг да следват мечтите си, двамата осъзнават, че може би е време да послушат сърцата си.