Филми

Лешникотрошачката и кралството на лакомствата

анимация, семеен, 2015, САЩ, режисьор: Едуардо Шулт, в ролите: Алисия Силвърстоун, Едуард Аснър, Дрейк Бел и др.nБъдни вечер е и децата от Силберхаус с нетърпение очакват да започне празненството. Мари и Фриц си играят в детската стая, когато пристига кръстникът им Дроселмайер и им подарява ранен коледен подарък - Лешникотрошачка. Мари става свидетел на голяма битка между огромна армия от войници-играчки, водена от Лешникотрошачката, срещу ужасен взвод от мишки, командван от Краля на мишките. Проследете пътешествието на Мари и Фриц в Царството на куклите, през Коледната гора, покрай Морето на бадемовото мляко и Двореца на марципаните.

1:40:00

30.11.2023 / 08:15 анимация, семеен, 2015, режисьор: Едуардо Шулт, в ролите: Алисия Силвърстоун, Едуард Аснър, Дрейк Бел и др. Бъдни вечер е и децата от Силберхаус с нетърпение очакват да започне празненството. Мари и Фриц си играят в детската стая, когато пристига кръстникът им Дроселмайер и им подарява ранен коледен подарък - Лешникотрошачка. Мари става свидетел на голяма битка между огромна армия от войници-играчки, водена от Лешникотрошачката, срещу ужасен взвод от мишки, командван от Краля на мишките. Проследете пътешествието на Мари и Фриц в Царството на куклите, през Коледната гора, покрай Морето на бадемовото мляко и Двореца на марципаните.

1:40:00

24.11.2023 / 09:05 анимация, семеен, 2015, режисьор: Едуардо Шулт, в ролите: Алисия Силвърстоун, Едуард Аснър, Дрейк Бел и др. Бъдни вечер е и децата от Силберхаус с нетърпение очакват да започне празненството. Мари и Фриц си играят в детската стая, когато пристига кръстникът им Дроселмайер и им подарява ранен коледен подарък - Лешникотрошачка. Мари става свидетел на голяма битка между огромна армия от войници-играчки, водена от Лешникотрошачката, срещу ужасен взвод от мишки, командван от Краля на мишките. Проследете пътешествието на Мари и Фриц в Царството на куклите, през Коледната гора, покрай Морето на бадемовото мляко и Двореца на марципаните.