Филми

Войната е опиат

Филмът е напрегнат разказ за войници от елитен отряд, които имат една от най-опасните професии в света – обезвреждане на бомби в разгара на сражение. Когато сержант Уилям Джеймс (Джеръми Ренър) поема екипа за обезвреждане на бомби по време на войната в Ирак, той изненадва двамата си подчинени Джей Ти Сенборн (Антъни Маки) и Оуен Илдридж (Браян Джирати) с безразсъдното впускане на екипа в смъртоносната игра на градските сражения. Той се държи така, сякаш е равнодушен към смъртта. Но когато попадат в хаоса на един от иракските градове, в който всеки човек е потенциален враг и всеки предмет може да се окаже смъртоносна бомба, истинският характер на Джеймс се разкрива по начин, който ще промени всички тях завинаги...

2:25:00

10.12.2023 / 21:20 драма, трилър, военен, 2008, режисьор: Катрин Бигелоу, в ролите: Джереми Ренър, Антъни Маки, Брайън Герахти и др. По време на войната в Ирак новият сержант Джеймс поема висококвалифициран екип за обезвреждане на бомби в разгара на ожесточен конфликт и изненадва двамата си подчинени Санборн и Елдридж, като безразсъдно ги въвлича в смъртоносна игра на градски битки. Докато мъжете се борят да овладеят новия си див лидер, градът избухва в хаос, а истинският характер на Джеймс се разкрива по начин, който ще промени всеки от тях завинаги.

2:25:00

26.11.2023 / 21:00 Драма, трилър, военен, 2008, режисьор: Катрин Бигелоу, в ролите: Джереми Ренър, Антъни Маки, Брайън Герахти и др. По време на войната в Ирак новият сержант Джеймс поема висококвалифициран екип за обезвреждане на бомби в разгара на ожесточен конфликт и изненадва двамата си подчинени Санборн и Елдридж, като безразсъдно ги въвлича в смъртоносна игра на градски битки. Докато мъжете се борят да овладеят новия си див лидер, градът избухва в хаос, а истинският характер на Джеймс се разкрива по начин, който ще промени всеки от тях завинаги.

2:25:00

19.11.2023 / 20:15 драма, трилър, военен, 2008, режисьор: Катрин Бигелоу, в ролите: Джереми Ренър, Антъни Маки, Брайън Герахти и др. По време на войната в Ирак новият сержант Джеймс поема висококвалифициран екип за обезвреждане на бомби в разгара на ожесточен конфликт и изненадва двамата си подчинени Санборн и Елдридж, като безразсъдно ги въвлича в смъртоносна игра на градски битки. Докато мъжете се борят да овладеят новия си див лидер, градът избухва в хаос, а истинският характер на Джеймс се разкрива по начин, който ще промени всеки от тях завинаги.