Филми

Свирепо отмъщение

eкшън, трилър, 2022, режисьор: Рандал Емет, в ролите: Джак Хюстън, Робърт Де Ниро, Джон Малкович и др.nШериф Чърч Робърт де Ниро и детектив Цепелин се борят да запазят мира в своя неспокоен град, където единствените интереси на жителите са църквата или оксикодонът. Наскоро сгодените Шелби Джон Джак Хюстън и Руби Ред искат да започнат на чисто. Те решават да си започнат нормален живот, с подкрепата на Питър, зетя на Руби Джон Малкович . Шелби обаче открива любимата си Руби мъртва на верандата им, преди тя да успее да изпълни последното си желание: да се кръсти в реката и да се отмие от миналите си грехове. Изпълнен с ярост, Шелби се впуска в серия от отмъстителни убийства срещу всеки член на веригата на наркодилърите. Шериф Чърч и детектив Цепелин трябва да се надпреварват с времето, за да поставят край на отмъстителното правосъдие на Шелби, преди борбата му с престъпния бос Койот Куаво да потопи целия град в кръвопролитие.

предстои 2:00:00

22.07.2024 / 22:00 екшън, трилър, 2022, режисьор: Рандал Емет, в ролите: Джак Хюстън, Робърт Де Ниро, Джон Малкович и др. Шериф Чърч Робърт де Ниро и детектив Цепелин се борят да запазят мира в своя неспокоен град, където единствените интереси на жителите са църквата или оксикодонът. Наскоро сгодените Шелби Джон Джак Хюстън и Руби Ред искат да започнат на чисто. Те решават да си започнат нормален живот, с подкрепата на Питър, зетя на Руби Джон Малкович . Шелби обаче открива любимата си Руби мъртва на верандата им, преди тя да успее да изпълни последното си желание: да се кръсти в реката и да се отмие от миналите си грехове. Изпълнен с ярост, Шелби се впуска в серия от отмъстителни убийства срещу всеки член на веригата на наркодилърите.

2:00:00

03.07.2024 / 22:30 екшън, трилър, 2022, режисьор: Рандал Емет, в ролите: Джак Хюстън, Робърт Де Ниро, Джон Малкович и др. Шериф Чърч Робърт де Ниро и детектив Цепелин се борят да запазят мира в своя неспокоен град, където единствените интереси на жителите са църквата или оксикодонът. Наскоро сгодените Шелби Джон Джак Хюстън и Руби Ред искат да започнат на чисто. Те решават да си започнат нормален живот, с подкрепата на Питър, зетя на Руби Джон Малкович . Шелби обаче открива любимата си Руби мъртва на верандата им, преди тя да успее да изпълни последното си желание: да се кръсти в реката и да се отмие от миналите си грехове. Изпълнен с ярост, Шелби се впуска в серия от отмъстителни убийства срещу всеки член на веригата на наркодилърите.

2:00:00

22.06.2024 / 22:00 екшън, трилър, 2022, режисьор: Рандал Емет, в ролите: Джак Хюстън, Робърт Де Ниро, Джон Малкович и др. Шериф Чърч Робърт де Ниро и детектив Цепелин се борят да запазят мира в своя неспокоен град, където единствените интереси на жителите са църквата или оксикодонът. Наскоро сгодените Шелби Джон Джак Хюстън и Руби Ред искат да започнат на чисто. Те решават да си започнат нормален живот, с подкрепата на Питър, зетя на Руби Джон Малкович . Шелби обаче открива любимата си Руби мъртва на верандата им, преди тя да успее да изпълни последното си желание: да се кръсти в реката и да се отмие от миналите си грехове. Изпълнен с ярост, Шелби се впуска в серия от отмъстителни убийства срещу всеки член на веригата на наркодилърите.