Филми

На косъм от смъртта

екшън, криминален, 2022, режисьор: Р. Елис Фрейзър, в ролите: Майкъл Джей Уайт, Лука Ориел, Габриела Куезада, Майкъл Копон и др. Брайънт Майкъл Джай Уайт, мъж със загадъчно минало, се премества в малък мексикански граничен град, за да започне на чисто. Докато е там, той неохотно се сприятелява с един буен местен тийнейджър, който наскоро е загубил майка си и е привлечен от местната улична банда. Брайънт въвежда момчето в бойните изкуства и влиза в ролята на наставник, учител и баща.

предстои 1:45:00

24.07.2024 / 23:50 екшън, криминален, 2022, режисьор: Р. Елис Фрейзър, в ролите: Майкъл Джей Уайт, Лука Ориел, Габриела Куезада, Майкъл Копон и др. Брайънт Майкъл Джай Уайт, мъж със загадъчно минало, се премества в малък мексикански граничен град, за да започне на чисто. Докато е там, той неохотно се сприятелява с един буен местен тийнейджър, който наскоро е загубил майка си и е привлечен от местната улична банда. Брайънт въвежда момчето в бойните изкуства и влиза в ролята на наставник, учител и баща.

1:45:00

30.06.2024 / 20:20 екшън, криминален, 2022, режисьор: Р. Елис Фрейзър, в ролите: Майкъл Джей Уайт, Лука Ориел, Габриела Куезада, Майкъл Копон и др. Брайънт Майкъл Джай Уайт, мъж със загадъчно минало, се премества в малък мексикански граничен град, за да започне на чисто. Докато е там, той неохотно се сприятелява с един буен местен тийнейджър, който наскоро е загубил майка си и е привлечен от местната улична банда. Брайънт въвежда момчето в бойните изкуства и влиза в ролята на наставник, учител и баща.

1:45:00

24.06.2024 / 23:05 екшън, криминален, 2022, режисьор: Р. Елис Фрейзър, в ролите: Майкъл Джей Уайт, Лука Ориел, Габриела Куезада, Майкъл Копон и др. Брайънт Майкъл Джай Уайт, мъж със загадъчно минало, се премества в малък мексикански граничен град, за да започне на чисто. Докато е там, той неохотно се сприятелява с един буен местен тийнейджър, който наскоро е загубил майка си и е привлечен от местната улична банда. Брайънт въвежда момчето в бойните изкуства и влиза в ролята на наставник, учител и баща.