Филми

Всичко е възможно

Малкият Нейтън Питърс получава известие, че майка му е загинала при спасителна акция в Япония. Детето трябва да постъпи в дом за сираци, тъй като се оказва, че баща му не му е биологичен баща, а не го е осиновил официално. Тук Нейтън намира много приятели и успява да спаси дома от фалит, като изнася концерт пред публика. И така успява да развие виртуозния си талант на пианист, а като награда за изпитанията майка му се завръща.

1:50:00

10.06.2024 / 05:30 драма, семеен, 2013, режисьор: Деметриус Наваро, в ролите: Итън Бортник, Фатима Птачек, Джонатан Бенет, Лейси Чабет и др. Десетгодишно момче бяга от вкъщи, когато разбира, че майка му е изчезнала по време на спасителна мисия в чужбина. Той намира убежище в местно сиропиталище, където невероятният му талант в пианото е открит и той се превръща в звездата на благотворителния им концерт.

1:50:00

04.06.2024 / 11:55 драма, семеен, 2013, режисьор: Деметриус Наваро, в ролите: Итън Бортник, Фатима Птачек, Джонатан Бенет, Лейси Чабет и др. Десетгодишно момче бяга от вкъщи, когато разбира, че майка му е изчезнала по време на спасителна мисия в чужбина. Той намира убежище в местно сиропиталище, където невероятният му талант в пианото е открит и той се превръща в звездата на благотворителния им концерт.