Филми

Звезден затвор

екшън, трилър, фантастика, 2018, режисьор: Ерик Сарагоса, в ролите: Скот Адкинс, Арън Маккъскър, Лукас Лоугран, Мишел Лихейн и др.nМеждународната космическа станция е превърната в затвор - най-охраняваното място на света. Никой не може да избяга от него. И никой не знае, че той е там. Но когато хвърлените в затвора терористи превземат станцията и я превръщат в ракета насочена към Москва, само пилот на совалка и лекар-новобранец могат да ги спрат. Задачата им се усложнява от непокорен агент на ЦРУ Скот Адкинс, който има свои собствени планове за станцията и терористите в нея.

предстои 1:45:00

26.07.2024 / 05:20 екшън, трилър, фантастика, 2018, режисьор: Ерик Сарагоса, в ролите: Скот Адкинс, Арън Маккъскър, Лукас Лоугран, Мишел Лихейн и др. Международната космическа станция е превърната в затвор - най-охраняваното място на света. Никой не може да избяга от него. И никой не знае, че той е там. Но когато хвърлените в затвора терористи превземат станцията и я превръщат в ракета насочена към Москва, само пилот на совалка и лекар-новобранец могат да ги спрат. Задачата им се усложнява от непокорен агент на ЦРУ Скот Адкинс, който има свои собствени планове за станцията и терористите в нея.

1:45:00

07.07.2024 / 23:20 екшън, трилър, фантастика, 2018, режисьор: Ерик Сарагоса, в ролите: Скот Адкинс, Арън Маккъскър, Лукас Лоугран, Мишел Лихейн и др. Международната космическа станция е превърната в затвор - най-охраняваното място на света. Никой не може да избяга от него. И никой не знае, че той е там. Но когато хвърлените в затвора терористи превземат станцията и я превръщат в ракета насочена към Москва, само пилот на совалка и лекар-новобранец могат да ги спрат. Задачата им се усложнява от непокорен агент на ЦРУ Скот Адкинс, който има свои собствени планове за станцията и терористите в нея.

1:45:00

26.06.2024 / 04:25 екшън, трилър, фантастика, 2018, режисьор: Ерик Сарагоса, в ролите: Скот Адкинс, Арън Маккъскър, Лукас Лоугран, Мишел Лихейн и др. Международната космическа станция е превърната в затвор - най-охраняваното място на света. Никой не може да избяга от него. И никой не знае, че той е там. Но когато хвърлените в затвора терористи превземат станцията и я превръщат в ракета насочена към Москва, само пилот на совалка и лекар-новобранец могат да ги спрат. Задачата им се усложнява от непокорен агент на ЦРУ Скот Адкинс, който има свои собствени планове за станцията и терористите в нея.