Филми

Заложник

След полицейска операция, завършваща със смъртта на заложниците – майка и детето й, парламентьорът от лосанджелиската полиция Джеф Тали напуска Ел Ей, за да започне работа като шеф на полицията в градчето с ниска престъпност Бристо Камино в окръг Вентура. Когато трима тийнейджъри проследяват семейство до дома им с намерението да откраднат колата им, те избират грешната къща в лош момент. Тримата се оказват в капан в къща в предградията на града, собственост на корумпиран счетоводител. Паникьосани, тийнейджърите взимат семейството за заложници и така поставят Тали в ситуацията, в която той вече не иска да попада... Той с готовност предава нещата със заложниците на шерифския отдел на окръг Вентура. Но в къщата има дигитална информация, която е жизненоважна за тайните престъпници и тяхната операция. Те няма да се спрат пред нищо, за да си върнат това, което им принадлежи, включително да вземат семейството на самия Тали за заложници, като така го принудят да поеме отново командването. Всичко бързо става много по-опасно, отколкото той си е представял.

1:45:00

12.07.2024 / 05:10 екшън-трилър, 2020, режисьор: Айзък Флорентин, в ролите: Скот Адкинс, Стивън Елдър, Луис Гатика, Матю Гарбакс, Карлий Перес, Джеймс Бенет, Марио Ван Пийбълс и др. Неро, бивш агент от спецчастите, се премества в тихо крайбрежно градче, където да отгледа сина си и да загърби миналото си. Животът му обаче се преобръща, когато получава обаждане, че синът му е отвлечен. За да го види отново жив, Неро трябва да избие всички членове на три опасни картела. Часовникът тиктака и Неро няма време за грешки, защото в противен случай рискува да изгуби сина си завинаги.

1:45:00

21.06.2024 / 04:40 екшън-трилър, 2020, режисьор: Айзък Флорентин, в ролите: Скот Адкинс, Стивън Елдър, Луис Гатика, Матю Гарбакс, Карлий Перес, Джеймс Бенет, Марио Ван Пийбълс и др. Неро, бивш агент от спецчастите, се премества в тихо крайбрежно градче, където да отгледа сина си и да загърби миналото си. Животът му обаче се преобръща, когато получава обаждане, че синът му е отвлечен. За да го види отново жив, Неро трябва да избие всички членове на три опасни картела. Часовникът тиктака и Неро няма време за грешки, защото в противен случай рискува да изгуби сина си завинаги.