Филми

Хоуп танцува

семеен, 2017, режисьор: Андрю Дилън, в ролите: Авароуз Дилън, Майкъл Суон, Съни Денч, Майкъл Котър, Саша де Сола, Карен Кан и др. nХоуп е талантлива млада балерина и умела спортистка, която винаги е успявала да се наслаждава и на двете си хобита. Когато с най-добрата ? приятелка получават шанс да се явят на прослушване за балета Лешникотрошачката, тя е принудена да избира между мечтата на майка си да стане примабалерина и амбициите на баща си да бъде олимпийски атлет.

1:50:00

10.06.2024 / 07:20 семеен, 2017, режисьор: Андрю Дилън, в ролите: Авароуз Дилън, Майкъл Суон, Съни Денч, Майкъл Котър, Саша де Сола, Карен Кан и др. Хоуп е талантлива млада балерина и умела спортистка, която винаги е успявала да се наслаждава и на двете си хобита. Когато с най-добрата ? приятелка получават шанс да се явят на прослушване за балета Лешникотрошачката, тя е принудена да избира между мечтата на майка си да стане примабалерина и амбициите на баща си да бъде олимпийски атлет. Разстроена, че може да разочарова някой от родителите си, и объркана относно избора си, Хоуп се обръща към прочута балерина, която ? помага да открие силата и решителността, с които да сбъдне мечтите си.

1:50:00

21.05.2024 / 11:55 семеен, 2017, режисьор: Андрю Дилън, в ролите: Авароуз Дилън, Майкъл Суон, Съни Денч, Майкъл Котър, Саша де Сола, Карен Кан и др. Хоуп е талантлива млада балерина и умела спортистка, която винаги е успявала да се наслаждава и на двете си хобита. Когато с най-добрата ? приятелка получават шанс да се явят на прослушване за балета Лешникотрошачката, тя е принудена да избира между мечтата на майка си да стане примабалерина и амбициите на баща си да бъде олимпийски атлет. Разстроена, че може да разочарова някой от родителите си, и объркана относно избора си, Хоуп се обръща към прочута балерина, която ? помага да открие силата и решителността, с които да сбъдне мечтите си.