Филми

Жените

Историята в "Жените" се фокусира върху клюкарстването на жени от висшето общество, които прекарват времето си в салони за красота. Щастливо омъжената Мери Хейнс /Мег Раян/ разбира, че има проблем, когато продавачката Кристал Алън /Ева Мендес/ хваща в мрежите си нейния съпруг. Естествено тази ситуация се превръща в гореща тема на разговор между приятелките на Мери, в който активно участие взима Силви Фолър /Анет Бенинг/.

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Малки жени

Когато баща им е далеч да служи в Гражданската война, жените от семейство Марч – любящата майка Марми и нейните четири дъщери Джо, Мег, Ейми и Бет – са оставени да се грижат сами за себе си. Изправена пред недоимък, новоизлюпената авторка Джо Марч се бори да си създаде име в доминирания от мъже Ню Йорк; внимателната Мег вече е омъжена, а артистично настроената Ейми е в Париж с тяхната заможна леля Марч. Скоро новината за болестта на талантливата Бет събира отново сестрите под един покрив.

Професор Марстън и Жените чудо

В тази уникална лента за супергерои ще видите невероятната истинска история за вдъхновението, накарало психолога от Харвард д-р Уилям Мълтън Марстън да създаде култовия герой на Жената чудо през 1940-те. Докато феминистичната супер-героиня на Марстън е обект на критики заради "сексуалната си перверзност", той пази тайна, която може да го унищожи. Музите на Марстън за героинята на Жената чудо са собствената му съпруга Елизабет Марстън и любовницата им Олив Бърн – две силни жени, дръзнали да се изправят срещу стереотипите. Те работят рамо до рамо с Марстън по изследвания на човешкото поведение и градят един таен живот, достоен за прикритието на супергерой.

Аз и моите жени

След като баща му разбира, че Филип има две жени, му казва че това не е разумно и че когато разберат, жените му ще го мразят, както и децата. Но Филип смята, че е наредил много добре всичко и най-вече ги обича! Д-р Крумов обаче довтасва от София и отива в апартамента където са Филип, Мая и баща му. Крумов завоалирано говори, че на Филип не му е нужна втора кола, след като си има в София. Баща му защитава спортната кола – Мая, Филип и баща му изгонват Крумов. Крумов издейства практиката на Филип в Бургас да бъде прекратена. Филип издава пред майка си Нора, че Крумов е от Перник а Крумов – че Филип има бременна жена в Бургас. Нора не вярва. Един свещеник ги венчава и Филип и Нора се женят на брега на морето. Той й предлага да заживеят в Солун. Напрежението расте и Филип започва да прави грешки... Агресията му избива върху собственика на кръчмата "Балкански апетит" и Филип е арестуван. В районното идват и Кристина, и Мая... /54,09/

Жени вамп

Комедия, САЩ, 2011. Режисьор: Amy Heckerling, В ролите: Alicia Silverstone, Krysten Ritter, Dan Stevens. Две вампирки в съвременния Ню Йорк Сити се изправят пред възможности за романтика.

ПОЛИЦАЯТ СЕ ЖЕНИ

Старши сержант Крюшо внезапно среща любовта в лицето на привлекателната вдовица на полковник Жосефа Льофрансоа. Тази среща преобръща живота му – заедно със старшина Жилбер той се явява на конкурс за главен старшина и дори временно спечелва поста. Това коренно променя отношенията в полицейския участък, но скоро грешката е поправена и старшина Жилбер заема полагаемото му се място. Отношенията между Никол и Жозефа се подобряват и Крюшо се престрашава да направи предложение за брак.