Филми

Историята на един делфин 2

Историята на едно смело делфинче и състрадателни хора, които са се обединили да спасят неговия живот. Докато плува свободно из морската шир, той е хванат в капан за раци, което тежко уврежда неговата опашка. За да го спасят, той е транспортиран до морската болница "Клиъруотър", където го кръщават Уинтър. Но борбата за живот на делфинчето тепърва започва, защото без опашка шансовете за оцеляване са почти нищожни. Екип от морски биолог, гениален лекар, който изобретява протеза и младо момче, което има непоколебима преданост към делфинчето ще постигнат нещо новаторско, което ще помогне не само на делфинчето, но и на десетки хора по целия свят.

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Уинтър: Историята на един делфин

Истинската история на делфина Уинтър, който бива спасен край бреговете на Флорида и отведен в морския център Клиъруотър, където ветеринари устанoвяват, че животното е изгубило опашката си, след като е било хванато в капан за раци. Оттук нататък историята се развива през очите на 11-годишно момче, дете на един от работниците в комплекса, което се сприятелява с ранения делфин. Тяхното приятелство подтиква момчето да накара всички свои познати, включително и собственото си семейство, да помогнат за създаването на протезен придатък, който да замени опашката на Уинтър.

Историята на един делфин 2

Докато плува свободно из морската шир, едно смело делфинче е хванато в капан за раци, което тежко уврежда неговата опашка. Състрадателни хора се обедяват в опит да спасят неговия живот и го откарват в морската болница "Клиъруотър", където го кръщават Уинтър. Но борбата за живот на делфинчето тепърва започва, защото без опашка шансовете за оцеляване са почти нищожни. Гениален лекар и морски биолог изобретява протеза, като заедно с младо момче, което има непоколебима преданост към делфинчето, ще постигне нещо новаторско. То ще помогне не само на това делфинче, но и на десетки хора по целия свят.