Филми

Бягай

психотрилър, хорър САЩ, 2017, режисьор Джордан Пийл, в ролите: Даниел Калуя, Алисън Уилямс, Катрин Кийнър, Брадли Уитфорд, Кейлъб Лендри

Няма намерени епизоди


Подобни предавания

Гепи и бегай

ГЕПИ И БЕГАЙ е историята на Чарли Бронсън (Дакс Шепард) – добро момче със съмнително минало, което рискува всичко, когато излиза от Програмата за защита на свидетели, за да откара годеницата си (Кристен Бел) до Лос Анжелис, тъй като не иска тя да изпусне шанса на живота си. Тяхното пътуване е както изключително сложно, защото по петите им са федералните агенти (водени от Том Арнолд), така и извънредно опасно, защото бившата гангстерска банда на Чарли (водена от Брадли Купър) също се включва в преследването.

Бягай, крий се, бий се

криминална драма, трилър, 2020, режисьор: Кайл Ранкин, в ролите: Изабел Мей, Рада Мичъл, Томас Джейн, Илай Браун и др. nВ този напрегнат трилър 17-годишната Зоуи Хъл трябва да използва ума си, борбеността си и уменията си за оцеляване, за да спаси собствения си живот и този на нейните съученици, заплашени от група стрелци, нахлули в училището им. Докато търси изход от ситуацията, Зоуи разбира, че единствено тя има шанс да се изправи срещу нападателите и да се пребори с тях.