Филми

Желание за смърт 2018

САЩ, Канада, 2018, Д-р Пол Кърси Брус Уилис е хирург, който вижда градското насилие само като последствия, които влизат в спешното отделение, докато жена му Елизабет Шу и дъщеря му Камила Мороне не са нападнати в дома им. Полицията е затрупана от работа, а Пол желае отмъщение и открива семейството на нападателя, за да въздаде справедливост. Избиването на престъпници завладява медиите и градът започва да се чуди дали отмъстителят е ангел-пазител или самата Смърт.

1:45:00

07.07.2024 / 23:35 САЩ, Канада, 2018, Д-р Пол Кърси Брус Уилис е хирург, който вижда градското насилие само като последствия, които влизат в спешното отделение, докато жена му Елизабет Шу и дъщеря му Камила Мороне не са нападнати в дома им. Полицията е затрупана от работа, а Пол желае отмъщение и открива семейството на нападателя, за да въздаде справедливост. Избиването на престъпници завладява медиите и градът започва да се чуди дали отмъстителят е ангел-пазител или самата Смърт.

1:45:00

04.07.2024 / 22:00 САЩ, Канада, 2018, Д-р Пол Кърси Брус Уилис е хирург, който вижда градското насилие само като последствия, които влизат в спешното отделение, докато жена му Елизабет Шу и дъщеря му Камила Мороне не са нападнати в дома им. Полицията е затрупана от работа, а Пол желае отмъщение и открива семейството на нападателя, за да въздаде справедливост. Избиването на престъпници завладява медиите и градът започва да се чуди дали отмъстителят е ангел-пазител или самата Смърт.

1:45:00

22.06.2024 / 23:25 САЩ, Канада, 2018, Д-р Пол Кърси Брус Уилис е хирург, който вижда градското насилие само като последствия, които влизат в спешното отделение, докато жена му Елизабет Шу и дъщеря му Камила Мороне не са нападнати в дома им. Полицията е затрупана от работа, а Пол желае отмъщение и открива семейството на нападателя, за да въздаде справедливост. Избиването на престъпници завладява медиите и градът започва да се чуди дали отмъстителят е ангел-пазител или самата Смърт.