Филми

Единственият

В алтернативна паралелна вселена животът на почтенното ченге Гейб е напът да се сгромоляса, когато неговото лошо копие Юлау влиза в неговия свят. Но Гейб открива, че спасяването на себе си не е такъв приоритет, колкото необходимостта от убийството на злия му близнак…

1:45:00

25.09.2023 / 10:25 комедия, Дания, 1999, С наближаването на сватбата, Денис се връща в Рая. Морей признава любовта си към нея, а тя реагира по същия начин. Решителността на Moрай е тествана, когато той научава, че Господин Гленденинг сега е собственик на земите на Рай и всички околни магазини, и настоява, че бракът трябва да се извърши. Катрин придава това развитие на Денис, казайки че тя е тази, която ще отговаря за бъдещето на местния бизнес, и заплашва, че Морай може да загуби Рая, ако той няма да се поддава на волята й. Тялото на Бъроуз излиза от реката, а от като Йонас е главният заподозрян, Дъдли се опитва да го уволни. Дъдли, като най-добрият човек, се подготвя да ескортира Mорай на сватбата му, да го накара да осъзнае, къде сърцето му лежи. В резултата той реши да търси Рая за Денис. Серията завършва с целуване на вюбените.

1:45:00

21.09.2023 / 18:45 комедия, Дания, 1999, С наближаването на сватбата, Денис се връща в Рая. Морей признава любовта си към нея, а тя реагира по същия начин. Решителността на Moрай е тествана, когато той научава, че Господин Гленденинг сега е собственик на земите на Рай и всички околни магазини, и настоява, че бракът трябва да се извърши. Катрин придава това развитие на Денис, казайки че тя е тази, която ще отговаря за бъдещето на местния бизнес, и заплашва, че Морай може да загуби Рая, ако той няма да се поддава на волята й. Тялото на Бъроуз излиза от реката, а от като Йонас е главният заподозрян, Дъдли се опитва да го уволни. Дъдли, като най-добрият човек, се подготвя да ескортира Mорай на сватбата му, да го накара да осъзнае, къде сърцето му лежи. В резултата той реши да търси Рая за Денис. Серията завършва с целуване на вюбените.

1:45:00

17.09.2023 / 16:55 комедия, Дания, 1999, С наближаването на сватбата, Денис се връща в Рая. Морей признава любовта си към нея, а тя реагира по същия начин. Решителността на Moрай е тествана, когато той научава, че Господин Гленденинг сега е собственик на земите на Рай и всички околни магазини, и настоява, че бракът трябва да се извърши. Катрин придава това развитие на Денис, казайки че тя е тази, която ще отговаря за бъдещето на местния бизнес, и заплашва, че Морай може да загуби Рая, ако той няма да се поддава на волята й. Тялото на Бъроуз излиза от реката, а от като Йонас е главният заподозрян, Дъдли се опитва да го уволни. Дъдли, като най-добрият човек, се подготвя да ескортира Mорай на сватбата му, да го накара да осъзнае, къде сърцето му лежи. В резултата той реши да търси Рая за Денис. Серията завършва с целуване на вюбените.

1:45:00

14.09.2023 / 15:30 комедия, Дания, 1999, С наближаването на сватбата, Денис се връща в Рая. Морей признава любовта си към нея, а тя реагира по същия начин. Решителността на Moрай е тествана, когато той научава, че Господин Гленденинг сега е собственик на земите на Рай и всички околни магазини, и настоява, че бракът трябва да се извърши. Катрин придава това развитие на Денис, казайки че тя е тази, която ще отговаря за бъдещето на местния бизнес, и заплашва, че Морай може да загуби Рая, ако той няма да се поддава на волята й. Тялото на Бъроуз излиза от реката, а от като Йонас е главният заподозрян, Дъдли се опитва да го уволни. Дъдли, като най-добрият човек, се подготвя да ескортира Mорай на сватбата му, да го накара да осъзнае, къде сърцето му лежи. В резултата той реши да търси Рая за Денис. Серията завършва с целуване на вюбените.

1:45:00

07.09.2023 / 18:40 комедия, Дания, 1999, С наближаването на сватбата, Денис се връща в Рая. Морей признава любовта си към нея, а тя реагира по същия начин. Решителността на Moрай е тествана, когато той научава, че Господин Гленденинг сега е собственик на земите на Рай и всички околни магазини, и настоява, че бракът трябва да се извърши. Катрин придава това развитие на Денис, казайки че тя е тази, която ще отговаря за бъдещето на местния бизнес, и заплашва, че Морай може да загуби Рая, ако той няма да се поддава на волята й. Тялото на Бъроуз излиза от реката, а от като Йонас е главният заподозрян, Дъдли се опитва да го уволни. Дъдли, като най-добрият човек, се подготвя да ескортира Mорай на сватбата му, да го накара да осъзнае, къде сърцето му лежи. В резултата той реши да търси Рая за Денис. Серията завършва с целуване на вюбените.

1:45:00

31.08.2023 / 12:30 комедия, Дания, 1999, С наближаването на сватбата, Денис се връща в Рая. Морей признава любовта си към нея, а тя реагира по същия начин. Решителността на Moрай е тествана, когато той научава, че Господин Гленденинг сега е собственик на земите на Рай и всички околни магазини, и настоява, че бракът трябва да се извърши. Катрин придава това развитие на Денис, казайки че тя е тази, която ще отговаря за бъдещето на местния бизнес, и заплашва, че Морай може да загуби Рая, ако той няма да се поддава на волята й. Тялото на Бъроуз излиза от реката, а от като Йонас е главният заподозрян, Дъдли се опитва да го уволни. Дъдли, като най-добрият човек, се подготвя да ескортира Mорай на сватбата му, да го накара да осъзнае, къде сърцето му лежи. В резултата той реши да търси Рая за Денис. Серията завършва с целуване на вюбените.