Филми

Оливър Шърман

Драма, Военен, Канада, 2010, Намиращият се в объркано състояние военен ветеран Шермън Оливър Sherman Oliver тръгва да търси войника, който му е спасил живота. Този войник, Френклин Пейдж Franklin Page, е отпътувал преди много време заедно с жена си и децата си и сега живее спокойно в провинциално градче. Когато пристига при него, Шермън прави впечатление на човек, който не е опасен, малко непохватен и вътрешно празен. Обаче колкото повече навлиза в живота на Пейдж, толкова повече се оказва, че е човек изпълнен със злоба, неуравновесен, склонен към проява на голяма ревност и злопаметен. Спокойният живот на Френклин е заплашен, а военните насилия от миналото започват да се възраждат, като заплашват семейството му и живота в градчето.

1:20:00

26.11.2023 / 00:55 драма, военен, Канада, 2010, Намиращият се в объркано състояние военен ветеран Шермън Оливър Sherman Oliver тръгва да търси войника, който му е спасил живота. Този войник, Френклин Пейдж Franklin Page, е отпътувал преди много време заедно с жена си и децата си и сега живее спокойно в провинциално градче. Когато пристига при него, Шермън прави впечатление на човек, който не е опасен, малко непохватен и вътрешно празен. Обаче колкото повече навлиза в живота на Пейдж, толкова повече се оказва, че е човек изпълнен със злоба, неуравновесен, склонен към проява на голяма ревност и злопаметен. Спокойният живот на Френклин е заплашен, а военните насилия от миналото започват да се възраждат, като заплашват семейството му и живота в градчето.

1:20:00

09.11.2023 / 00:25 драма, военен, Канада, 2010, Намиращият се в объркано състояние военен ветеран Шермън Оливър Sherman Oliver тръгва да търси войника, който му е спасил живота. Този войник, Френклин Пейдж Franklin Page, е отпътувал преди много време заедно с жена си и децата си и сега живее спокойно в провинциално градче. Когато пристига при него, Шермън прави впечатление на човек, който не е опасен, малко непохватен и вътрешно празен. Обаче колкото повече навлиза в живота на Пейдж, толкова повече се оказва, че е човек изпълнен със злоба, неуравновесен, склонен към проява на голяма ревност и злопаметен. Спокойният живот на Френклин е заплашен, а военните насилия от миналото започват да се възраждат, като заплашват семейството му и живота в градчето.