Сериали

Часовниковата кула в Мека

За инженерните предизвикателства при построяването на часовниковата кула в Мека.

Няма намерени епизодиПодобни предавания

Майка под наем

Успешната, но самотна бизнесдама Кейт Холбрук е избрала кариерата пред личния живот. На 37 години, тя най-накрая решава да се сдобие с рожба. Но плановете й стават на пух и прах, когато разбира, че шансът да забременее е едно към милион. Кейт решава да наеме жена, която да износи бебето й и скоро нейната симпатична избраница Анджи забременява.Всичко върви прекрасно, докато един ден нейната "майка под наем" не се появявява на вратата на Кейт, заявявайки, че няма къде да живее. Така двете силни жени влизат в комичен двубой на характери – ще успее ли Анджи да се превърне в бременна жена за пример, или Кейт ще преосмисли разбиранията си за семейство?

Майка под наем

Успешната, но самотна бизнесдама Кейт Холбрук е избрала кариерата пред личния живот. На 37 години, тя най-накрая решава да се сдобие с рожба. Но плановете й стават на пух и прах, когато разбира, че шансът да забременее е едно към милион. Кейт решава да наеме жена, която да износи бебето й и скоро нейната симпатична избраница Анджи забременява.Всичко върви прекрасно, докато един ден нейната "майка под наем" не се появявява на вратата на Кейт, заявявайки, че няма къде да живее. Така двете силни жени влизат в комичен двубой на характери – ще успее ли Анджи да се превърне в бременна жена за пример, или Кейт ще преосмисли разбиранията си за семейство? - комедия, романтичен САЩ, 2008, режисьор - Майкъл Маккълърс, актьори - Денис ОХеър, Ейми Поулър, Дакс Шепърд, Сигорни Уивър, Тина Фей, Грег Киниър, Стив Мартин, Шабан Фалън и др.

Перфектна майка

Когато проблемната тийнейджърка Джилиан е арестувана и майка й изчезва, тя е взета в по уважаваното семейство на най-добрата й приятелка, Мелани. Тя започва да възстановява живота си, но когато Мелани умира след дълго боледуване, Джилиан открива, че майката на Мелани не може да бъде "Добра майка" както е смятала тя. Сега по-малкия й брат започва да имат подобни симптоми и Джилиан трябва да се бори, за да разбере истината, да спаси живота на детето, и да се изправи пред факта, че фигурата на майката която тя някога е познавала просто може да бъде убиец. - драма, мистерия, трилър САЩ,2013, режисьор - Ричард Габай, актьори - Хелън Слейтър, Меган Мартин, Патрик Фабиан и др.

Часовниковата кула в Мека

За инженерните предизвикателства при построяването на часовниковата кула в Мека. - документален филм - п