Филми

Интервенция

Еклектична група от най-различни хора се събира под един покрив за двайсет и осем дни, за да пребори общия си порок – пристрастяването. Всеки от тях, включително и двамата им терапевти, ще премине през катарзис, за да промени живота си, а в живота на някои дори ще има неочаквани обрати.

1:30:00

16.07.2024 / 00:55 Обединено Кралство, 2007, Марк е бивша порно звезда, пристрастена към алкохола, дрогата, хазарта и секса. Джо е комик от Нова Зеландия с проблем с алкохола. Сара е бивш модел, който се възстановява от наркозависимост и проблеми с гнева и храните. Хари е наркоман от богато семейство. Лекувани от съветниците Бил Колм Фиоре и съпругата му Кели Анди Макдауъл, уикендът на групова терапия се превръща в поредица от емоционални и физически сривове.

1:29:00

12.07.2024 / 04:36 Обединено Кралство, 2007, Марк е бивша порно звезда, пристрастена към алкохола, дрогата, хазарта и секса. Джо е комик от Нова Зеландия с проблем с алкохола. Сара е бивш модел, който се възстановява от наркозависимост и проблеми с гнева и храните. Хари е наркоман от богато семейство. Лекувани от съветниците Бил Колм Фиоре и съпругата му Кели Анди Макдауъл, уикендът на групова терапия се превръща в поредица от емоционални и физически сривове.

2:35:00

02.07.2024 / 04:10 Обединено Кралство, 2007, Марк е бивша порно звезда, пристрастена към алкохола, дрогата, хазарта и секса. Джо е комик от Нова Зеландия с проблем с алкохола. Сара е бивш модел, който се възстановява от наркозависимост и проблеми с гнева и храните. Хари е наркоман от богато семейство. Лекувани от съветниците Бил Колм Фиоре и съпругата му Кели Анди Макдауъл, уикендът на групова терапия се превръща в поредица от емоционални и физически сривове.