Филми

От другата страна

Мартин Скорсезе режисира този трилър, а актьорският състав е повече от отличен. Действието се развива в Бостън. Ченгето-новобранец Били Костиган (Леонардо Ди Каприо) е отраснал сред престъпници. Това го прави съвършената къртица, внедрения човек в бандата, ръководена от боса Франк Костело (Джак Никълсън). Неговата работа е да спечели доверието на Костело и да помогне на старшите детективи (Марк Уолбърг и Мартин Шийн) да се справят с Костело. Междувременно Колин Съливан (Мат Деймън) от "Специални разследвания" се радва на всеобщо доверие. Никой не подозира, че той е къртицата на Костело. Когато двамата разбират кой кой е, битката започва...

предстои 1:35:00

22.04.2024 / 21:45 военен, 2019, режисьор: Джейсън Милс, в ролите: Крис Уолтърс, Джаксън Берлин, Дарън Андричюк, Томас Бекмън и др. Това е краят на Втората световна война. Отказвайки да се предадат, немските войници свалят самолет със завръщаща се британска ескадрила, оставяйки Сидни Бейкър Крис Уолтърс ранен и изгубен, заобиколен от врага. Той бива спасен от американския войник Уилям Съмърс Джаксън Берлин и сега двамата обединяват своите усилия в опит да се върнат живи обратно в съюзническа територия.

1:35:00

10.04.2024 / 19:20 военен, 2019, режисьор: Джейсън Милс, в ролите: Крис Уолтърс, Джаксън Берлин, Дарън Андричюк, Томас Бекмън и др. Това е краят на Втората световна война. Отказвайки да се предадат, немските войници свалят самолет със завръщаща се британска ескадрила, оставяйки Сидни Бейкър Крис Уолтърс ранен и изгубен, заобиколен от врага. Той бива спасен от американския войник Уилям Съмърс Джаксън Берлин и сега двамата обединяват своите усилия в опит да се върнат живи обратно в съюзническа територия.

1:35:00

22.03.2024 / 17:45 военен, 2019, режисьор: Джейсън Милс, в ролите: Крис Уолтърс, Джаксън Берлин, Дарън Андричюк, Томас Бекмън и др. Това е краят на Втората световна война. Отказвайки да се предадат, немските войници свалят самолет със завръщаща се британска ескадрила, оставяйки Сидни Бейкър Крис Уолтърс ранен и изгубен, заобиколен от врага. Той бива спасен от американския войник Уилям Съмърс Джаксън Берлин и сега двамата обединяват своите усилия в опит да се върнат живи обратно в съюзническа територия.