Филми

Интервенция

Еклектична група от най-различни хора се събира под един покрив за двайсет и осем дни, за да пребори общия си порок – пристрастяването. Всеки от тях, включително и двамата им терапевти, ще премине през катарзис, за да промени живота си, а в живота на някои дори ще има неочаквани обрати.

1:30:00

23.11.2023 / 22:50 драма, Обединено Кралство, 2007, Марк е бивша порно звезда, пристрастена към алкохола, дрогата, хазарта и секса. Джо е комик от Нова Зеландия с проблем с алкохола. Сара е бивш модел, който се възстановява от наркозависимост и проблеми с гнева и храните. Хари е наркоман от богато семейство. Лекувани от съветниците Бил Колм Фиоре и съпругата му Кели Анди Макдауъл, уикендът на групова терапия се превръща в поредица от емоционални и физически сривове.

1:30:00

20.11.2023 / 22:00 драма, Обединено Кралство, 2007, Марк е бивша порно звезда, пристрастена към алкохола, дрогата, хазарта и секса. Джо е комик от Нова Зеландия с проблем с алкохола. Сара е бивш модел, който се възстановява от наркозависимост и проблеми с гнева и храните. Хари е наркоман от богато семейство. Лекувани от съветниците Бил Колм Фиоре и съпругата му Кели Анди Макдауъл, уикендът на групова терапия се превръща в поредица от емоционални и физически сривове.