Филми

Студено къдрене

История за човек, поставен в неочаквани за него обстоятелства – един весел и сатиричен поглед върху живота в Лос Анджелис. Популярният фризьор Крофърд Маккинзи от Глазгоу е поканен с писмо от Световната федерация на стилистите на престижното годишно състезание в САЩ. Междувременно режисьорът Мартин Самюълс прави документален филм за Крофърд, така че и той заминава с екипа си. В хотел Сенчъри Плаза фризьорът изразходва кредитната си карта и след това открива, че е поканен да участва в публиката, не в състезанието! Крофърд прави всичко възможно, за да се включи – звъни на приятеля си шотландец Шон Конъри, вади си профсъюзна карта, моли досегашния шампион за помощ, помага дори на пиара на Шон Конъри за прическата му... Дали ще успее?

2:00:00

09.07.2024 / 00:00 комедия Великобритания, САЩ, 1999 г., режисьор: Кевин Алън, в ролите: Крейг Фъргюсън, Крис Лангъм, Дейвид Раш, Франсис Фишър, Мери Маккормак, Кевин Алън и др.

2:00:00

08.07.2024 / 10:00 комедия Великобритания, САЩ, 1999 г., режисьор: Кевин Алън, в ролите: Крейг Фъргюсън, Крис Лангъм, Дейвид Раш, Франсис Фишър, Мери Маккормак, Кевин Алън и др.